Behulpzame medewerkers en snelle service. Zeer tevreden!

Site is duidelijk en het bestellen gaat makkelijk. De producten waren snel binnen.

Bestelling snel in huis, dik tevreden! Aanrader!

Snelle en goede levering. Apparatuur in orde. Goed assortiment.

Correcte en snelle levering

Goede ervaring

Tevreden!

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijke website, snelle levering en goede producten. Kortom top!

Zeer lange levertijd

Hoe kan ik een beoordeling over de bestelde artikelen doen, wanneer de bestelling nog niet geleverd is. Ik vind (daar kunnen jullie weinig aan doen) de site over de bezorg status van dpd zeer onduidelijk. Bestelling staat al meerdere dagen op “onderweg” Wat ik wel erg fijn vind is dat er op de site producten te verkrijgen zijn en veel informatie. Al is het soms wel even zoeken.

Prima kwaliteit en snelle levering.

Nvt

Zeer tevreden.

Eenvoudig te bestellen. Snel service. Alles ging goed.

Gentiaanviolet besteld ivm spruw en was de volgende dag al in huis.

Bestelling was de volgende dag binnen, ik kreeg een track and trace code. Ziet er allemaal super netjes uit.

snelle service, ook naar Belgie

Reageren snel, 9 van de 10 keer (zelfs in Coronatijd) kreeg ik het product binnen 1 a 2 dagen al.

Bestelling zeer snel naar bezorger, goede service en uitleg

Goede informatie, snelle service, Snelle afhandeling! Bezorging door pakketdienst liep niet lekker, evaluatie bezorgdienst ook ingevuld. Bezorgdag en tijdstip pas 20 minuten voor levering per mail ontvangen. Maar hier kan het moedermelknetwerk niks aan doen.

Snel en duidelijk

Snelle levering, duidelijke communicatie en nette afhandeling

Fijne ervaring

De ervaring met dit bedrijf is me prima verlopen. Bedankt.

Super snelle bezorging!

Ik heb de moedermelk bewaarzakjes besteld. Super snel bezorgd heel fijn!

Goede uitleg en advies van borstkolf

Ik was op tijd via een vriendin bij dit bedrijf terecht gekomen om een kolfapparaat aan te schaffen wegens een overproductie in 1 borst en het ontstaan van een rode plek onder de borst. Door deskundig advies en uitproberen van een kolfapparaat, snel tot een beslissing gekomen welke paste bij mijn lichaam. Nu een week verder en ervaar het als prettig, de rode plek is weg, mijn borsten zijn goed leeg, en de kleine vent drinkt een stuk rustiger.

Snelle levering in deze tijd, duidelijke product omschrijving en fijn ook de chat voor vragen

Snel en duidelijk

Snelle levering en duidelijk informatie via mail

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Weinig informatie bijsluiter

Weinig informatie bijsluiter over het middel

De zakjes die we besteld hebben lekken

De moedermelk zakjes die we hebben besteld moeten we rechtop staand in vriezen. Want als we ze plat leggen dan lekker ze. De bestelling ging goed en snel.

Snelle levering tevreden met de zakjes!

Nieuwstraat 116 A

5126CH Gilze