Behulpzaam

Behulpzaam in advies (telefonisch) en ik vind de site heel informatief. Kijk en veel op.

Snelle levering. Overzichtelijke website

Positieve ervaring

Goede service, blij met het product en snel antwoord toen ik een vraag stelde. Het duurde alleen lang voordat het pakketje verzonden werd terwijl ik het snel nodig had. Voor mijn gevoel stond dit los van de drukte bij de post ivm Corona.

snel geholpen

Mijn mail werd snel beantwoord en ik ben goed geholpen bij het uitzoeken van degelijke borstschilden. Snelle levering.

Supersnel

Bezorging binnen 24 uur, en dat tijdens de coronadrukte. Klasse! Producten ook prima.

Prima,snelle service,

De site was duidelijk, en snel te vinden van de benodigdheid. Snel leverbaar

Fijne spullen & snelle verzending

Blij met de topservice en grote assortiment

Snelle levering netjes ingepakt

Bedankt voor de kolf en de borstschalen

Supergoed geholpen!

Ik kan het iedereen aanraden om hier advies in te winnen. De borstvoeding loopt weer!

snel en netjes geleverd

De bestelling werd correct en vlot geleverd

Niks op aan te merken.

Duidelijke website, snelle levering en goede producten.

Snelle levering en goeie communicatie

Goede en vriendelijke service

Ik had met spoed wat producten nodig, en de volgende dag alles in huis. (Ondanks de hectische periode nu en de drukte bij de bezorgers) Contact verloopt ook heel goed. Ik heb vaker hier producten besteld en zeer tevreden met alles! Bedankt!

Borstvoedingszakjes gekocht. Erg voordelig en goede kwaliteit. Snelle service, volgende dag in huis. Balen van de verzendkosten.

Vlot verlopen

Correct en vlot verlopen.

Niet content

Moeilijk ik heb men pakje nog steeds niet ontvangen! Weliswaar beweren jullie dat dit de volgende dag in huis zal zijn!

Snelle levering!

Erg goed!

Fijne service en snelle levering

Nu tweemaal hele fijne ervaring bij dit bedrijf. Hebben veel aanbod en goede producten. Snelle levering wat heel fijn is voor mama's in nood.

Snelle ontvangst van correct product

Zoals hierboven.

Snelle levering en fijn product!

Heel fijn product

Goed advies en snelle levering!

Goed advies en een snelle levering!

Duidelijk, goede uitleg, super service

Super netjes, snel geleverd en zeker aan te raden!

Geweldig!

Ik heb mijn kolf binnen 2 dagen binnen gekregen. Hij was netjes verpakt en van hele goede kwaliteit! Ik raad iedereen de horigen kolf aan!

Uitstekende borstkolf! Zeer snelle verzending. Kortom, een aanrader!

Nieuwstraat 116 A

5126CH Gilze