Vriendelijk, zeer deskundig en gaat voor het beste resultaat!

Chella is heel vriendelijk en professioneel. In één oogopslag had zij de oorzaak van mijn probleem bij het kolven gevonden en heeft me daarna op een hele fijne manier geadviseerd. Ze heeft me verschillende opties laten uitproberen en uiteindelijk heb ik een hele goede keuze kunnen maken voor een kolf die goed bij me past. Hierbij ging Chella uit van het enige belangrijke: een zo optimaal mogelijk kolfresultaat. Ik raad iedereen aan om bij Chella een consult te plannen voor ze overgaan tot de aanschaf van een kolf.

Betrokken en professioneel

Chella neemt alle tijd voor je om je een deskundig advies te geven, daarbij is ze zowel betrokken als professioneel en heeft de nodige humor. Een echte aanrader als je vragen hebt, of gewoon advies wilt hebben over de juiste kolf (of andere spullen).

Service en contact liepen heel soepel. Meedenkend en snelle service.

Hele snelle levering, heel fijn!

Snelle levering, constant op de hoogte gehouden waar mijn pakket zich bevind en snelle reactie via de mail nadat ik mijn factuur niet kon vinden! Echt een aanrader!

Wat jammer dat ik ze niet véél eerder had leren kennen.

Door een noodgeval moest ik heel snel geholpen worden. Ik kwam bij hen terecht en ze dachten mee naar de meest ideale oplossing. Daarnaast waren ze ook heel vriendelijke en begripvol. Toen er bij een product een fabrieksfout was, hebben ze me direct een nieuwe gegeven. Het enige vervelende is, dat als je dringend iemand nodig hebt, ze niet altijd direct de telefoon kunnen opnemen. Maar na een paar keer proberen, krijg je ze wel aan de lijn ;-) Ik vind het jammer dat ik niet véél eerder van hen had gehoord, dat had me een hoop problemen bespaard gebleven. Echt een aanrader dus.

Zeer snelle levering, degelijke producten en klantenservice.

Bij Moedermelk Netwerk oa de Horigen borstkolf besteld. Hij was er de volgende dag al in een efficient ingepakte doos. Helemaal naar tevredenheid een goed werkend product. Helaas miste één besteld item, maar na een mailtje naar de klantenservice kreeg ik hier een zeer snelle reactie op en wordt het bedrag teruggestort.

Ik ben erg goed geholpen. Je krijgt advies op maat.

Er wordt geluisterd en gekeken naar welke borstkolf geschikt is voor mij. Ik mocht er zelfs een aantal uitproberen. Bovendien kreeg ik advies bij het voeden van mijn zoontje toen ze zag dat hij na het voeden kramp kreeg.

Topservice!

Op het moment dat alles even tegen zat wist Chella ons in no time van de juiste spullen en info te voorzien om alles weer op de rit te krijgen. Hiervoor zijn we haar eeuwig dankbaar.

Ruim aanbod van losse onderdelen

Ik had een nieuwe kolf nodig, zonder alle accessoires aangezien we die al hadden. Deze hier gevonden voor een goede prijs. Snelle levering.

Algemeen goede ervaring geen verbeterpunten.

Uitgebreide productinformatie, snelle levering en goede service

Het is een fijne, informatieve site en webshop. Qua merken is er veel keus in de webshop en alle producten zijn duidelijk en uitgebreid omschreven. Ook worden de bestellingen vlot verzonden. In het kort: een fijne webshop met alles wat je aan hulpmiddelen bij voeden en kolven nodig hebt!

Vlotte levering

Vlotte levering

Prima producten maar

Na mijn bestelling krijg in elke dag een mail met de vraag of ik een beoordeling wil geven. Bijzonder irritant. Als dat wordt aangepast kan ik ze aanbevelen. :)

Product super, keuze bezorgpunten minder

Goede stevige zakken, ze lekken niet. Ik schrijf de hoeveelheid etc erop of omcirkel het met een watervaste markeerstift. Zijn nog te nog sluiten opnieuw te openen via de strip bovenin, maar gaat niet zomaar (dus dat is goed) en je kunt ook een punt van de onderkant eraf halen om makkelijk te kunnen schenken. Bezorgpunt bij mij om de hoek kon ik selecteren maar bleek niet meer samen te werken met de gekozen pakketdienst dus moest ik verder weg. Eerste keer leek dit een foutje maar tweede keer aangegeven en werd toen gebeld wat ik wilde. Dat was wel netjes.

Goeie service, prima kwaliteit en snelle levering. Zeer tevreden

Alleen maar positief

Er was een foutje in de levering, na contact hebben zij zonder problemen het missende artikel verzonden. Helaas ging ook dit mis via de post. Een lege gescheurde envelop kwam aan zonder artikel. Nogmaals contact gelegd en nogmaals heeft mom&e het artikel voor de tweede keer kosteloos verzonden.

Redelijk geprijsd en behulpzaam

Redelijk geprijsd en behulpzaam

Super ervaring! Zeker aan te raden!

Bestelling werd de volgende al bezorgd. Producten van top kwaliteit en bovenal heel persoonlijk verpakt. Ik bestel zeker weer!

Duidelijk, zeer goede kwaliteit moedermelkzakjes en snelle levering!

Super snelle levering en uitgebreid assortiment!

Het produkt werd snel geleverd en het product was voordelig geprijsd.

super snel

Snel verstuurd! Bedankt

Geweldig!

Snelle service en super fijne moedermelk-bewaarzakjes! Gebruik ze nu 3maand en er heeft er nog geen 1 gelekt!

Prettig! Fijne producten en super snelle levering!

Heel snelle levering van bestellingen en fijne gunstig geprijsde producten.

Nieuwstraat 116 A

5126CH Gilze