Perfecte uitleg en kolven kunnen proberen

Zeer tevreden klant!

Alles naar wens

Moedermelk zakjes besteld compleet naar wens . Zou alleen de verzendkosten lager willen hebben maar. Het. Is wel begrijpelijk dat het zo is

Ontbrekend artikel meteen volgende dag ontvangen

De eerste keer dat ik mijn bestelling ontving ontbrak een artikel. Meteen contact opgenomen en het artikel is die dag nog verzonden waardoor ik het artikel de volgende dag door de bus kreeg. Erg netjes en snel opgelost. Wel jammer dat het artikel niet meteen er bij zat. Foutjes maken is menselijk.

Fijne moedermelkbewaarzakjes gekocht. Netjes verpakt en keurig verzonden.

Fijn dat het bestaat

Helaas liet de uitslag van het bloedonderzoek lang op zich wachten. Daardoor had de kleine een langere tijd ook flesvoeding en hierdoor erg harde ontlasting en buikpijn

Uitgebreid assortiment met schrikt verzending en klantenservice

Heel erg veel keuze met veel informatie over der producten. Dezelfde dag ging het nog met de post mee en toen ik achteraf nog een paar vragen had, werden die binnen een dag beantwoord, super!

Lange levertijd, fout van dpd

op donderdagavond borstschilden besteld. op woensdag zijn ze nog steeds niet geleverd. volgens de track and trace nog steeds niet onderweg. het is vervelend om met te grote schilden te moeten kolven. Rectificatie: Het moedermelk netwerk heeft uitgezocht waar het probleem zit. Dit bleek bij DPD te liggen. Hopelijk ontvang ik de schilden snel en hebben andere moeders geen last van een late levering.

super deskundig met veel ervaring

duidelijke uitleg en goede service. \

Deskundig, maar gehaast

De consulente heeft voldoende kennis om mij te helpen, maar ik heb het gevoel dat 3 kwartier te weinig tijd is voor een goed consult. Ik had het gevoel dat er haast was. Ik heb nu wel een fijne kolf die goed bij mij past.

Goed geholpen in kolfconsult!

Door de verandering van het borstschild kolf ik nu veel effectiever per sessie!

Veel uitprobeer opties en goed advies

Ondanks dat ik het onhandig vond dat Mom&Me slecht telefonisch bereikbaar was en ik graag even iemand had gesproken voor ik een afspraak in de online kalender had geplaatst was het consult goed. Ik vond het heel handig dat er veel verschillende kolven uitgeprobeerd konden worden (kan bijna nergens in de randstad!) en heb veel gehad aan het consult en advies!

Betrouwbare ondersteuning

Dit is meer dan een online shop. Hier vind je de juiste gespecialiseerde items en zelfs hun eigen meer betaalbare alternatieven. én vooral juiste, betrouwbare info over hoe te gebruiken of ondersteunen. Je zal hier niet snel een miskoop doen. Echt top service.

Mooie producten

Mooie producten in deze online shop, via een vriendin als tip de glazen flesjes gekregen voor het kolven en bewaren van de melk. Lijkt me zeer prettig. Wel jammer dat er door een onduidelijkheid op de site een verkeerd droogrek is besteld en dit niet makkelijk om te ruilen is.

Ik ben goed geholpen in de zoektocht naar een goede kolf. Daarnaast heb ik ook advies gekregen tbv het voeden aan de borst.

Goede service (beantwoorden vragen), snelle levering

Telefonisch vragen beantwoord die ik nog had: ik kreeg concrete antwoorden. Vervolgens is de kolf zeer snel naar mij verstuurd: volgende dag al in huis. Goed apparaat, voldoet aan de gestelde verwachtingen. Al met al fijne service.

Top advies en begeleiding

Hier weten en hebben ze echt alles op het gebied van kolven, twijfel niet en ga gewoon langs. Kindje in de maxi cosi en gaan!!! ;-)

Echte kenners

Na de review gelezen te hebben heb ik de Youha ins 1 aangeschaft en voor mij, moeder met weinig melk, is dit een ideaal ding. Echter had ik 2 verkleiners besteld, verwezen vanaf de advertentie van de Youha, maat 17.. Deze worden helaas ingezogen door de schilden? Dus nu kolf ik weer met een te groot schild waardoor ik veel minder kolf.

Product was snel geleverd en werd goed op de hoogte gehouden

Super goed

Snelle reactie, volgende dag in huis! Werkt als een tiet

Betrouwbaar advies en verzending

Naast lactatiekundig advies ook snelle verzending via webshop!

Slecht. Slechte klantenservice

Verkeerde maat schilden besteld. Voor het bestellen via de mail contact gehad en zij adviseerde maat 27mm, deze besteld. Bleek het de verkeerde te zijn, tunnel was veel te groot. Erover gebeld en kon hem NIET omruilen voor een kleinere maat. Weg €35. Zonde. Bestel nooit meer hier

Geweldig,ik ben enorm fijn geholpen

Niet het duurste product wordt je aangesmeerd, maar er wordt eerlijk gekeken wat het beste bij je past. Bij jezelf en de invulling van je situatie m.b.t. je gezin. Ik ben erg te spreken over de tijd die voor je genomen word

Was super goed.

Bestelling kwam netjes binnen. Alles was netjes verpakt. De producten doen het super.

Snelle levering en goed product

Nieuwstraat 116 A

5126CH Gilze