Pluspunten
Snelle levering, goed bereikbaar, vriendelijk en hele goede service!!!
Bestel een medela front kapje alleen krijg een na maak merk
Beste, Helaas levert Medela geen motorfrontplaten meer en is dit onderdeel uitgefaseerd. In de beschrijving van het door u bestelde onderdeel staat dat u een motorfrontplaat ontvangt van het merk Maymom. Zie: https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/moedermelknetwerk/a-44094360/pump-in-style-advanced-en-traveler/motorfrontplaat-pump-in-style/
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen
VerbeterpuntenIets minder mails ontremd bestelling. Alleen bevestiging en verzending is ook goed.
Pluspunten
Prima, volgende dag in huis
Pluspunten
Goede prijs-/kwaliteitverhouding
VerbeterpuntenEr werd in de bevestigingsmail van de order gemeld dat er een aparte mail met track & trace code gestuurd zou worden. Deze is echter niet verzonden/door ons ontvangen.
Pluspunten
Snelle manier van bestellen en ontvangen.
VerbeterpuntenVeel emails na de bestelling om te bevestigen enz.
Pluspunten
Nazorg en garantie heb ik nog niet nodig gehad.
Pluspunten
Goede prijs en bijna alles verkrijgbaar. Ik heb op meerdere websites gekeken maar hier vond ik precies wat ik zocht op een snelle en duidelijke manier. Zeer tevreden!
Suggestions
very fast delivery, poor informations about packing and tracking
Thank you for your feedback. Could you please specify which information you wanted to have. regards
Pluspunten
Makkelijke website. Gevonden wat ik zocht.
VerbeterpuntenIets eerder versturen. Vooral voor borstvoedende vrouwen,die vaak in de kraamweek ineens vanalles nodig hebben. Ik heb vrijdags besteld en dinsdags pas ontvangen. Dat had misschien ook zaterdags gekund. :)
Pluspunten
Een heel fijn bedrijf. De informatie op de website bij de verschillende producten is erg informatief en goed. Ik heb hierdoor een goede keuze kunnen maken in de aanschaf van mijn kolf. Ook de aanverwante producten zijn voldoende aanwezig en kunnen gelijk mee besteld worden, ook erg prettig. De vragen die ik vooraf per email gesteld had, zijn ook erg fijn en professioneel beantwoord en dan ook nog super fijn dat het allemaal erg snel geleverd werd!
VerbeterpuntenIk ben zeer tevreden met mijn producten die ik bij jullie gekocht heb, dus verbeterpunten zijn er voor mij niet op dit moment!
Pluspunten
Zeer snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden van het totale leveringsproces. Heel fijn!
Nieuwstraat 116 A
5126CH Gilze