Pluspunten
Supersnelle en nette verzending.
VerbeterpuntenIets minder mails ivm voortgang bestelling is prima. Had er nu 4 binnen 12 uur.
Pluspunten
Snelle goede service en goed bereikbaar!
Pluspunten
Supersnel!! Prodessionele en gedreven vakmensen! Echt super!
Pluspunten
Goede levering. Kwalitatief goede spullen.
Pluspunten
Goed aanbod
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik heb als lactatiekundige bij Chella een workshop gevolgd over kolven. Dit was zeer leerzaam. Wat een kennis heeft deze vrouw!
Pluspunten
Mooie website, goede producten en er wordt netjes op mails gereageerd!
Pluspunten
Erg tevreden, gebeld omdat ik twijfelde en werd perfect geholpen. Kan niet wachten om hem te gebruiken!
Pluspunten
ik had het verkeerde besteld, hierover heb ik gemaild. ik kreeg de mogelijkheid om een nieuwe bestelling te plaatsen, alles werd in 1 pakket verzonden!
Super service! Wel jammer dat de verzendingskosten hoger worden naarmate het aanral producten dat je bestelt...
Pluspunten
Snelle levering, goede producten
Pluspunten
Fantastisch aanbod, overzichtelijke en informatieve website en ongelofelijk snelle levering (volgende dag de kolfset al in huis).
Pluspunten
Super snelle bezorging. Prima product.
VerbeterpuntenProduct (teststrips moedermelk) werkt niet
Nieuwstraat 116 A