Ik vond de enorme sticker met daarop babyenborst.nl niet heel discreet...
Pluspunten
Snelle reactie op mailcontact.
VerbeterpuntenJuiste communicatie op website over geleverde materialen wel/niet passen op kolfapparaten.
Pluspunten
Eenvoudige website, correcte prijzen.
Jammer dat je een onderdeel besteld van een paar euro en de verzendkosten hoger zijn. Logisch natuurlijk snap dat de verzend kosten er nou eenmaal bij komen. Misschien meer andere accessoires erbij ofzo?
Bestelde product zou de dag erna bezorgd worden. Helaas moet ik nu wachten tot dinsdag
Beste mevrouw, zoals we beloven, worden afgeronde en betaalde bestellingen dezelfde dag verzonden. Helaas hebben we geen invloed op de bezorgsnelheid van Post.nl of DHL. In de winkel kunt u lezen dat bestellingen 'doorgaans' de volgende dag geleverd worden. Soms kan dat dus ook langer duren. Eea kan natuurlijk te maken hebben met het feit dat 6 mei voor sommigen een extra vrije dag was. We hopen dat het ventiel alsnog morgen geleverd gaat worden door Post.nl
Pluspunten
Een snelle en goede service
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede producten van kwaliteit
VerbeterpuntenDure verzendkosten voor een snelle bezorging, maar vervolgens wordt er pas na een paar dagen besteld.
Levering mag wel sneller Bijv, voor x uur besteld wordt dezelfde dag verzonden En gratis leveren bij brievenbusverzending.
Nieuwstraat 116 A
5126CH Gilze