Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenSommige artikelen niet op voorraad Ik kreeg het track&trace nummer van DHL pas 5 dagen nadat de producten bezorgd waren, maar dat zou ook aan DHL kunnen liggen
Beste mevrouw, Hartelijk bedankt voor de review. Zou u eens willen kijken in uw spambox. Wellicht is de track en trace code, die door Citymail verzonden wordt, daar terecht gekomen? Het emailadres wat u aan ons doorgeeft wordt namelijk letter voor letter automatisch overgenomen door het DHL programma. met vriendelijke groet,
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelheid
Pluspunten
Hele duidelijke uitleg over de aangeboden producten zodat je een goede keus kunt maken en niet hoeft te twijfelen.
Pluspunten
Enige bedrijf dat Horingen tot nu toe levert volgens mij. Goed initiatief
VerbeterpuntenVaak gehoorde klacht Horinge waar ze niet veep mee doen is dat de schilden te kort zijn waardoor de tepel na paar minuten kolven al tegen het eindstuk komen wat erg pijnlijk is. Wel jammer dat er van te voren nix hierover vermeld is. Apparaat is chinees/ japans en ook ontworpen voor deze tepeltjes! In het westen zijn borsten en tepels heel anders!
Hartelijk bedankt voor de review. Het Moedermelk Netwerk importeert de Horigen kolf en distribueert deze ook aan collega lactatiekundigen. Zie www.horigenborstkolf.nl voor verkooppunten. Op deze website kan je reviews over de kolf lezen maar ook plaatsen. Het zou fijn zijn als je daar bovenstaande opmerkingen plaatst. Wij adviseren moeders altijd kolven vooraf te testen bij een verkooppunt zodat je weet hoe de schilden passen. Gelukkig hebben wij (en mijn collega's) verstand van allerlei soorten en maten borsten en tepels (zowel NL, Duitse, Engelse en Chinese borsten want ook daar zit verschil in) ;-)
Pluspunten
Meteen de volgende dag geleverd! Goede prijs voor de huur van kolf. Tot nu toe zeer tevreden.
VerbeterpuntenIk vond de website niet heel overzichtelijk op een mobiel apparaat.
Pluspunten
Prima service, prima product
VerbeterpuntenEr zat een informatiefolder bij van de dubbele kolf maar ik heb een enkele gekocht.
Pluspunten
Super snelle levering, heel fijn! En ook de track en tracé vond ik prettig.
Pluspunten
Alles is duidelijk levering is snel.
VerbeterpuntenIk heb al heel wat besteld echter geen kortingscode gekregen. Zou wel zo leuk zijn :).
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke site
VerbeterpuntenNog verdere uitbreiding van assortiment
Pluspunten
De website zit redelijk goed in elkaar. Ook de uitleg van verschillende systemen is goed.
VerbeterpuntenDe levertijd is niet meer van deze tijd. Zondag ochtend besteld. pas Vrijdag in huis. Of de kwaliteit van het lange liggen dan nog gewaarborgd kan zijn. Ook bij een mededeling over nippels , had ik toch graag even een antwoord gehad, informeer de klant beter. Communicatie is het halve werk. De automatische mail verwerking gaat goed De vergeelde verpakking is een twijfel, maar dat is wat mijn dochter opviel.
Beste mevrouw, het klopt dat er een langere levertijd was aangezien 2 essentiele onderdelen van uw kolfset niet op voorraad waren. Excuus daarvoor. Alle kolfsets worden speciaal voor onze klanten in elkaar gezet en verstuurd. Er blijven dus geen onderdelen lang op voorraad. Wat u bedoeld over 'vergeling' herken ik dan ook niet. Wbt uw mededeling waarop u graag antwoord wilde hebben: u deelde ons iets mede en stelde géén vraag. Antwoord was in onze ogen dan ook niet van toepassing. grt
Nieuwstraat 116 A
5126CH Gilze