Pluspunten
Bij het stukgaan van mijn kolf kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Pluspunten
Omdat ik in het zuiden van het land woon had ik niet snel de mogelijkheid om even op en neer te rijden naar Dongen. Mijn kolf hield er na 6 maanden mee op en ik moest snel een nieuwe hebben. Dus ik heb een email gestuurd met de vraag welke ik het beste kon aanschaffen. Hier kreeg ik binnen een paar uur antwoord op van Chella Verhoeven en zodoende heb ik nog dezelfde dag een nieuwe besteld en die had ik de dag erna binnen!
VerbeterpuntenLocatie erbij in Limburg :D
Pluspunten
Woensdag besteld, donderdag in huis!! Supersnelle levering!!
VerbeterpuntenOp andere site kon ik beide producten aan een lagere prijs aankopen en de verzending maar 1,99 euro bedroeg. Vermits de levertijd langer zou zijn bij die andere leverancier, heb ik toch voor jullie gekozen gezien jullie snel leveren. Had namelijk de producten zondag nodig.
Pluspunten
Ruime keuze voor een aantrekkelijke prijs
VerbeterpuntenHoge verzendkosten, bereikbaarheid
Pluspunten
Duidelijk en veel informatie
Pluspunten
Top, snelle correcte levering. Duidelijke website.
Pluspunten
Heel fijn dat ik een heel klein specifiek onderdeel van een kolf kon bestellen en dat deze met de brievenbuspost verstuurd kon worden (andere webshops wilden alleen met pakketpost versturen terwijl dat echt niet nodig was).
VerbeterpuntenDe verzendkosten die ik heb betaald, ruim 2 euro, matchen niet met de werkelijke verzendkosten, namelijk €0.65.
Beste mevrouw, Fijn dat u tevreden bent dat eea via brievenbuspost verzonden kon worden. De opmerking de u maakt betreffende verzendkosten is niet helemaal juist. Onder verzendkosten worden de kosten voor het klaarmaken van een verzending geteld. U heeft het in dit geval over portokosten; de 'postzegel'. Porto is onderdeel van verzendkosten. Als u wilt kunt u eea nalezen op onze pagina verzendkosten http://www.moedermelknetwerk-borstkolfwinkel.nl/c-2057786/verzendkosten/ grt, Chella
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering, zorgvuldig verpakt.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
snele levering!!
Pluspunten
Snelle communicatie en snelle levering!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede snelle levering, goede prijs
Ik vind de verzendkosten erg hoog
Nieuwstraat 116 A
5126CH Gilze