Pluspunten
Overzichtelijke website, eenvoudig bestelproces, snelle levering en duidelijke informatie.
Pluspunten
Super snelle, nette levering
Pluspunten
Voldoende info over borstvoeding
VerbeterpuntenNvt
Jullie gaan er zowel in de mail als in deze enquete vanuit dat het het kindje al geboren is en dat je al borstvoeding geeft. Ik denk dat ik met vele andere vrouwen dit product al in het voor kopen. Ons kindje wordt in maart geboren. Dit zou ik als opbouwende feedback mee willen geven. Verder alleen maar positiviteit voor jullie bedrijf.
Pluspunten
Snelle communicatie en betrouwbaar.
Pluspunten
Goed overzichtelijk en hele duidelijke instructies en uitleg over types borstkolf en de daarbij behorende onderdelen.
Pluspunten
Pluspunten
Verkopen reserveonderdelen voor kolf, echt geweldig vind ik dat. Supersnelle levering (volgende dag) en goede updates van de status van de besteling.
Pluspunten
Goede actie en prijs. Ik heb gelukkig nog geen problemen ondervonden dus geen idee hoe de nazorg en garantie is.
Pluspunten
Zeer goedkope moedermelkbewaarzakjes, ik kon ze nergens anders zo goedkoop vinden. Kwaliteit lijkt op het eerste gezicht prima. Snelle levering. Heel prettig dat het product als brievenbuspakje werd verstuurd. Soms sturen webshops wel eens producten als pakketje die ook door de brievenbus hadden gekund, en moet je dus onnodig voor een postbode thuis zijn. Super!
Pluspunten
- Zelfs in de drukke decembermaand had ik mijn bestelling binnen no time binnen!
Pluspunten
Goed en eerlijk advies en erg snel geleverd.
Nieuwstraat 116 A
5126CH Gilze