Pluspunten
Snelle levering en duidelijkheid of het past op de Avent Isis kolf.
Pluspunten
Hele snelle levering, volgende dag al in huis!
Pluspunten
Prijzen voor de producten goed
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelheid, informatie / tips op website en prijs
VerbeterpuntenBekendheid
Pluspunten
Snelle levering deel van bestelling
VerbeterpuntenDeel van bestelling ontbreekt bij ontvangst. Niet vooraf van op de hoogte gesteld.
Beste mevrouw, U bent inderdaad vooraf niet op de hoogte gesteld dat er een product zou ontbreken aan de bestelling. We hebben daarentegen het manco op de pakbon vermeld met de mededeling dat eea nagezonden zou worden. We houden u op de hogte van de nalevering. met vriendelijke groet.
Pluspunten
borstvoeding. staat centraal!
Verbeterpunteneen email minder bij bestelling
Pluspunten
Vandaag besteld, morgen in huis: top!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Supersnelle levering, volgende dag al in huis en netjes verpakt!
Pluspunten
Goede prijs en snel
VerbeterpuntenEr zou een mail gestuurd worden als het pakket voor aflevering gereed was, ik kreeg alleen een mail dat het pakketje was afgeleverd...
Pluspunten
Leveren lekker snel.
Nieuwstraat 116 A
5126CH Gilze