Pluspunten
Kleine bestelling was heel snel binnen
Pluspunten
Zeer snelle levering en updates over de status van de bestelling. En alles keurig verpakt!
Pluspunten
De colostrum spuitjes waren echt supersnel binnen, sneller dan gehoopt, wat heel fijn was! Bedankt!
VerbeterpuntenIk kon geen positieve mededeling achterlaten op de site, nog even gezocht maar niet gevonden. Dan dus hierbij!
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle en vriendelijke reactie op mail.
VerbeterpuntenTijdens bestelproces de mogelijkheid hebben een Kialapunt te selecteren. (Dus een bezorgplaats).
Pluspunten
Super snelle levering en duidelijke informatie voorziening wb status van de zending.
Verbeterpuntennon!
Pluspunten
Ditect een telefoontje nadat ik een vraag bij mijn bestelling gezet had! Er werd fantastisch meegedacht met mij, heel fijn dat persoonlijke contact! Geeft enorm vertrouwen!
VerbeterpuntenBeter vindbaar zijn op Google, meer reclame maken, want dat verdienen jullie zeker!
Pluspunten
Supersnelle levering. Uit eerdere ervaring weet ik dat de medewerkers ook zeer veel kennis van zaken hebben en altijd willen adviseren.
Pluspunten
Snelle reactie op mailtje ondanks dat er op de voicemail stond dat ze gesloten waren! Super!
Pluspunten
Makkelijk spullen te bestellen, goede informatie en heel snelle levering.
Verzendkosten erg hoog als je weinig besteld
Pluspunten
Super snelle levering!
VerbeterpuntenTelefonisch slecht bereikbaar
Pluspunten
Erg snelle levering.
VerbeterpuntenVerzendkosten voor 1 wit membraan viel reuze mee maar voor een 2e erbij schoten deze kosten best veel omhoog, terwijl zo'n ding niks weegt.
Pluspunten
prima levering
Verbeterpuntencommunicatie via de e-mail duurde heel lang, na nogmaals mail te sturen werd deze beantwoord. Maar werd verwezen naar de site, niet erg klantvriendelijk
Nieuwstraat 116 A
5126CH Gilze