Pluspunten
Ik ben ontzettend goed geholpen nadat ik bij andere professionals vast liep.
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd.
Pluspunten
Snelle levering en een erg goede service/advies!!
Pluspunten
Ik heb mijn borstkolfset nu nog niet in gebruik. Maar heb tegen de tijd dat ik hem ga gebruiken nog garantie voor eventuele mankementen. Ik heb goed advies gehad. Ze denken binnen dit bedrijf echt mee over wat past bij je en bij je wensen. Fijn! Als heel positief ervaren!
Beste, Hartelijk bedankt voor de review. Zou u ons een toelichting willen geven wat betreft de onderdelen: -Communicatie en -Nazorg & Garantie? Groet.
Pluspunten
Goede communicatie, twee bestellingen konden na telefonisch contact nog worden samengevoegd, zodat de verzendkosten laag bleven.
VerbeterpuntenBij bestelling van invriessysteem "Staafjes' was mij niet duidelijk dat er twee trays in één verpakking zaten. Daarom heb ik teveel producten besteld.
Pluspunten
Super service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel snel geleverd voor een zeer mooie prijs en duidelijke website met veel keuze
Pluspunten
VerbeterpuntenMogelijkheid tot achteraf betalen.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke omschrijving op website van product.
VerbeterpuntenAangeven als her gekozen product uit de verpakking wordt gehaald om deze goedkoper te kunnen verzenden.
Hartelijk bedankt voor de tip. We gaan er mee aan de slag.
Beste mevrouw, we vinden het jammer dat uw bestelling niet sneller geleverd kon worden aangezien onderdelen vaak dringend nodig zijn. Wanneer u echter op zaterdag bestelt, kan de bestelling pas op maandag verzonden worden door de post. Helaas was maandag Koningsdag en de eerst mogelijke verwerkings- en verzenddatum op dinsdag. Excuses voor eventueel ongemak. M.vr, gr.
Pluspunten
Snelle levering / prijs
Pluspunten
Snelle levering voor een scherpe prijs!
Pluspunten
Zo'n ruim assortiment! Echt aan alles gedacht. Maakt je borstvoedende leven een stuk makkelijker!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super fijn dat je voor n goede prijs n kolf kan bestellen en bij de verzekering kan declareren, als dit in je pakket zit
VerbeterpuntenDe website kan wat mooier en sneller, de site liep een aantal keer vast tijdens het browsen, terwijl andere sites het op dat moment wel deden.
Nieuwstraat 116 A
5126CH Gilze