Pluspunten
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf, altijd alles netjes en op tijd bezorgd ook de producten tot nu toe van prima kwaliteit!
De verzendprijs is een beetje hoog voor zo'n mini-artikel (ventiel voor borstkolf).
Pluspunten
Goed en snel advies en super snelle levering!
Pluspunten
Heel snel geleverd. mooie producten!
Verbeterpuntenretouren zou makkelijker kunnen door bijvoorbeeld een sticker met ordernummer, naam en jullie naam en adres bij te leveren. Wist ook niet dat ik zelf de retour moest betalen. Vind ik op zich niet erg, maar ik heb het bij het bestellen niet heel duidelijk gezien.
Pluspunten
Schat aan informatie over borstvoeding en ruim assortiment van benodigdheden.
no
Beste mevrouw, kunt u aangeven welke afspraken wij niet zijn nagekomen?
Pluspunten
Goede, snelle levering! En veel keus in producten.
geen
Pluspunten
VerbeterpuntenAnder postbezorgingsbedrijf. DHL werkt met eigen tijden. IS niet klantvriendelijk en bezorgd wanneer hun het uitkomt.
Pluspunten
levertijd zeer snel goede communicatie over bestelstatus
Verbeterpuntenik vraag me af of de goederen niet ook verzonden kon worden in een enveloppe ipv (waarschijnlijk standaard) in een doosje. volgens mij had dit gekund, zo ja, dan had dit verzendingskosten gescheeld.
Pluspunten
snelle levering!
Pluspunten
- Ruim assortiment - Snelle levering - Overzichtelijke site
Verbeterpunten- Sommige producten hebben een wat hoge prijs in vergelijking tot andere webshops.
Pluspunten
goed assortiment goede prijs-kwaliteitverhouding goede communicatie snelle levering
Nieuwstraat 116 A
5126CH Gilze