Pluspunten
Na slechte ervaringen met een ander bedrijf ben ik echt zeer tevreden over de snelle service en goede adviezen van Moedermelk Netwerk.
Pluspunten
Helemaal super, goede service. Het artikel werd, zoals op de site ook beloofd werd, de volgende dag keurig bezorgd. Ik bestelde een artikel dat ik bij nader inzien niet nodig had. Retourneren was geen probleem. Een aanrader!
Pluspunten
Pluspunten
Ik ben zwanger van onze tweede en langzamerhand alles in gereedheid aan het brengen voor de kraamperiode. Mijn kolfapparaat functioneerde niet meer helemaal naar behoren na de eerste. Ik kon mijn apparaat insturen en werd meteen de volgende dag gebeld met wat er aan scheelde (nieuw riempje). Moedermelk netwerk loste dit zeer snel op, echt super service!
korrekte levering
Beste meneer, We vinden het erg vervelend dat u een manco bestelling hebt ontvangen en zullen u de artikelen meteen nasturen. Wanneer we een telefoontje of email van u hadden ontvangen betreffende de manco bestelling ipv een bericht via deze review dan hadden we wellicht sneller actie kunnen ondernemen.
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenIets minder drukke site... oogt chaotisch.
Pluspunten
Super dat het nog geleverd kan worden ondanks dat de kolf uit de handel gehaald is!
Pluspunten
Goeden avond, Ik heb woensdag de 28ste wat besteld. Nu wordt het pas 3de geleverd. Ik ben transportmanager op mijn werk en nu zie ik door mijn ervaring dat er veel aan de bezorging schort. Uw bedrijf heeft alles netjes afgerond, maar in dit geval is DHL echt in gebreke gevallen met de bezorging. Als ik u mag adviseren zou ik met producten die u aanbied waar toch een zekere tijdsdruk achterzit, een andere transporteur kiezen. Onze zending heeft 2 keer vertraging gehad waarvan geen bericht.Ook over het mogelijke aflevertijdstip heb ik zelf informatie moeten inwinnen . Ik denk echt dat dit de kwaliteit van uw onderneming naar beneden haalt. Heeft u over dergelijke zaken geen verstand, kan ik u daarin adviseren. Dit is geheel kostenloos natuurlijk en geef dan ook alleen speerpunten waar u op moet letten. Tegenwoordig is er met een goede logistieke dienstverlening, veel winst te behalen voor u bedrijf. Ik zou het dan ook zonde vinden dat u bedrijf klanten verliest door logistieke dwalingen. Vriendelijke groet Pascal haarman
VerbeterpuntenMocht u vragen hebben mail me gerust en ik zal U helpen
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw reaktie. Ik vermoed dat de langzame levering slechts een incident is geweest. Als u in de reviews terugkijkt dan ziet u dat wij een 9,2 voor levertijd krijgen. Doorgaans levert DHL de volgende dag. We hebben iig notitie gemaakt van uw opmerking en houden eea in de gaten.
Pluspunten
super snelle levering. Perfecte service via mail en na vergelijk met andere aanbieders de goedkoopste!
Pluspunten
Zeer snelle levering. Duidelijke communicatie over betaling en levering.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Hele snelle levertijd!
Pluspunten
super snelle levering echt fijn
Pluspunten
Snelle reactie op mails en goede hulp aan de telefoon
Pluspunten
Goed klantencontact en niet dat alles om de centen draait maar je wordt oprecht met interesse geholpen
gratis bezorgen vanaf bepaald bedrag bestelling, 6,75 vind ik veel, zeker als het bij bol.com ook gratis bezorgd kan worden
Beste mevrouw, sinds 4 jaar worden onze bestellingen vanaf € 75 gratis bezorgd. Wellicht is het GRATIS bezorgingstarief u niet opgevallen.
De track and trace liet zien dat er diverse fouten waren bij DHL, waardoor het pakje een dag later aankwam. Mijn advies: verstuur spoedzendingen via PostNL.
Pluspunten
Verzendkosten veel te hoog! Ook als je iets retourneert.
VerbeterpuntenZie boven
Graag willen we naar aanleiding van boevenstaande verwijzen naar de algemene voorwaarden. ARTIKEL 7 - KOSTEN IN GEVAL VAN HERROEPING 1. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening. Wanneer u echter meerdere artikelen besteld heeft en er slechts 1 terugstuurt dan zijn wij niet verplicht de verzendkosten terug te betalen. Wij hebben dus terecht gehandeld. Het kan zijn dat u het niet eens bent met onze brievenbuspost tarieven. Deze kosten worden duidelijk vermeld voordat u afrekent zodat u eventueel de bestelling nog kunt afbreken.
Ik heb de Avent bewaarbekers besteld, het zou fijn zijn als er op de site direct een linkje is naar de adapters voor deze bekers, nu kan ik ze niet direct op mijn kolf gebruiken.
Nieuwstraat 116 A
5126CH Gilze