Pluspunten
snelle levering, goede webshop, goede producten
Pluspunten
nalevering van niet voorradige spullen binnen 2 dagen
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing verbeteren. De juiste kant van de pads kon ik niet ontdekken. Pas na gebruik bleek welke kant gewerkt had en welke niet.
Pluspunten
Snel geleverd, duidelijke info op site, lage prijs en fijn dat je op de hoogte wordt gehouden waar je bestelling zich bevindt
VerbeterpuntenMeer info over machine, de bijgeleverde gebruiksaanwijzing is summier van ardo
Pluspunten
Vlotte verzending, orderbevestigingsmail en verzendstatusmail
Pluspunten
snelle levering van goederen en betrouwbaar
Verbeterpuntenonduidelijke informatie over de garantie op de producten
Pluspunten
supersnelle service en duidelijke website
Pluspunten
Fijn snel in huis, goede aankopen voor een goede prijs
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
snelle levering en informatieve website
Verbeterpuntengeen tips of verbeteringen, zeer tevreden
Pluspunten
Snelle service,binnen 1dag thuis,fijne prijs en niet te hoge verzendkosten
VerbeterpuntenIets te rommelige website om iets te vinden, onduidelijke bedoeling van de website:informatie verschaffen of online webwinkel
Pluspunten
snellere levering van het product. Netjes verpakt.
VerbeterpuntenEr werd aangegeven dat er ook een gratis speen+dop bij werd geleverd. Hiermee zou je van het flesje om mee te kolven tevens een drinkflesje kunnen maken. Deze ontbreekt echter in het geleverde pakket. Het zou fijn zijn als dit nog wordt nagezonden.
Uw bestelling omvat een ombouwpakket waar geen Calmaspeen bij geleverd wordt. Er staat een duidelijke omschrijving op de website welke artikelen u gaat ontvangen. Kan het zijn dat u de beschrijving van de Medela Swing ook gelezen hebt en daardoor een andere verwachting had?
Pluspunten
Binnen 24 uur geleverd, zoals ook telefonisch aangegeven, goed verpakt
Nieuwstraat 116 A
5126CH Gilze