Pluspunten
Moedermelk promoten. Dat is het belangrijkste wat er is voor pasgeborenen.
VerbeterpuntenMeteen actie ondernemen als er iets is. Bij mij werkte de swing niet meer naar behoren. Maar kreeg alleen schoonmaak advies. Ten eerste hoort een nieuw apparaat niet meteen vies te zijn. En daarbij haal ik iets niet uit elkaar waar ik geen verstand van heb.
Bedankt voor de opbouwende feedback. Een schoonmaakadvies krijg je omdat we beseffen dat een kolf vaak een noodzaak is en niet te missen voor enkele dagen. Wanneer een kolf ingestuurd wordt dan gaat er toch snel 3 dagen overheen voordat het apparaat weer terug bij de moeder is.
Pluspunten
Ik mocht meteen komen, ook al was het vrijdagmiddag om half 5
Pluspunten
Snel,betrouwbaar
Pluspunten
Hele snelle verzending
VerbeterpuntenBetere garantie Minder fouten maken met levering
Pluspunten
snelle levering en goede producten
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Geweldige klantvriendelijkheid!
VerbeterpuntenGeen!!
Pluspunten
Het was mogelijk om een nieuwe borstkolf (Ardo Calypso) eerst te huren en als het beviel alsnog te kopen. Met één belletje was geregeld dat ik een nieuwe kolf opgestuurd kreeg, zodat ik het niet hoefde te ruilen als ik wilde kopen. Toen ik de kolf daadwerkelijk wilde kopen was het ook heel gemakkelijk om nog wat spullen bij te bestellen. Maatwerk, goed advies en meedenken, erg fijn! De kolf was met 1 werkdag geleverd, ook netjes verpakt.
Pluspunten
Verbeterpuntenbeloven van een korting en deze niet nakomen omdat anderen deze misbruiken. verbeter dan je systeem! en benadeel geen andere klanten.
Pluspunten
Had na paar maanden problemen met de kolf. Kreeg via garantie nieuwe onderdelen toegezonden
Pluspunten
Fijn om via de mail vragen te kunnen stellen.
Pluspunten
Fijn om hulp te krijgen, zonder dat iemand probeert je een commercieel product aan te smeren.
Pluspunten
Erg fijn dat ik verschillende borstkolven uit kon proberen.
VerbeterpuntenProfessionelere website/shop
Pluspunten
Onderdelen voor elektrische borstkolf gekocht + voedings BH Ben er erg tevreden mee. Goede kwaliteit. Snelle levering tegen een goede prijs.
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
jullie hebben veel in de winkel, en op eigenlijk mijn meeste vragen is wel een antwoord te vinden op jullie site.
VerbeterpuntenZie "Wat wil je ons nog meer laten weten?" Verder vind ik jullie super!
Pluspunten
Onze kolf was kapot en binnen een dag hadden we een nieuwe in huis, perfect! Goede service
Verbeterpunten-
Nieuwstraat 116 A