Pluspunten
Toen was ik tevreden....
VerbeterpuntenHet sneller versturen van deze enquete, mijn bestelling is volgens mij vijf maanden geleden. Ik heb bijna tien maanden borstvoeding gegeven, heel netjes lijkt mij dus dan is de opmerking 'we hopen dat je nog lang bv blijft geven' een beetje ongepast....
Pluspunten
Groot assortiment met prima service. heel fijn dat het niet alleen verkoop is, maar ook veel informatie.
Verbeterpuntenlevertijd is wat lang.
Pluspunten
Fijne communicatie mbt donormelk moeder zoeken. Goede uitleg over bewaren en bewerken donormelk
VerbeterpuntenZou fijn zijn als bijv kraamzorg instanties mee doen. Zij weten wie er veel melk heeft en dan is de donormoeder ook fijn id buurt
Pluspunten
Snel antwoord op mijn mail, en snel fout rechtgezet
VerbeterpuntenMijn bestelling werd niet opgemerkt door jullie systeem ondanks mijn betaling. Pas als ik zelf contact op nam werd mijn bestelling verwerkt, waardoor het langer duurde dan nodig.
Pluspunten
erg uitgebreid assortiment, goede informatie op de website, super snelle levering!
Pluspunten
Sympatiek bedrijf
Pluspunten
Snelle levering !!
Pluspunten
Gewoon een prettige webshop!!
VerbeterpuntenGeen!!
De website zou iets overzichtelijker/intuitiever mogen,
Pluspunten
Vriendelijk, bereikbaar, behulpzaam
Verbeterpuntendichterbij Breda zou fijn zijn
Pluspunten
Zeer goede adviezen gekregen waar ik echt iets aan had. Daardoor geef ik nu al 8,5 maand met plezier borstvoeding. Ook zeer tevreden over de aangeschafte kolf.
VerbeterpuntenBereikbaarheid winkel: trap. Met kinderwagen niet toegankelijk.
Pluspunten
Prima informatie op website, goede prijs, snelle levering, correcte service na verkoop (oa vervanging kapotte onderdelen)
Pluspunten
Een zeer complete webshop, je kan er alles vinden voor borstvoeding. Ook geven ze op de site veel goede tips en adviezen.
VerbeterpuntenIk zou het handig vinden als er bij de flesjes een kleine handleiding zou zitten over wat je moet doen voor het eerste gebruik. Dus dat ze bijvoorbeeld uitgekookt moeten worden en hoe lang dit mag. En ook of ze in de vaatwasser mogen. Dat soort dingen.
Pluspunten
Snelle levering, zeer uitgebreid assortiment! Super!
Nieuwstraat 116 A
5126CH Gilze