Originele beoordeling
UW bestelling is gisteren naar u verzonden, door Blackfriday heeft PostNL helaas een enorme vertraging opgelopen( 2 a 3 dagen), hier kunnen wij echter niets aan veranderen, graag nog even geduld uw bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd.
Originele beoordeling
Wat vervelend dat u niet tevreden bent. Op de achterzijde van de instructies kunt u de tips voor gladde/harde ondergronden vinden, u dient de tegelstickers op een natte ondergrond aan te brengen zodat u deze goed op zijn plaats kan schuiven. Ook zijn de tegelstickers op de juiste maat geleverd, u hoeft deze alleen nog eenvoudig los te knippen of snijden. Mocht u hier nog vragen hebben kunt u ons altijd een mailtje sturen.