Excellent

A good selection of seeds, 6 days from order to delivery, excellent.

Geweldige service

Mijn bestelling van 2 kweektunnels (de laatste voorraad) werd dezelfde dag persoonlijk door de eigenaar van de webshop bezorgd. Ik woon dichtbij Volendam/Edam. Ik vertelde hem dat ik nog 2 extra tunnels wilde bestellen. Drie dagen later stonden de tunnels op de site en kon ik ze weer bestellen. Een half uurtje later stond de eigenaar op de stoep met mijn bestelling. Wat een geweldige service! Ook fijn dat je gewezen wordt op de 10% kortingscode voor klanten.

Παρά πολύ καλή

Άμεση εξυπηρέτηση

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

Keurig op tijd

Bestelling keurig op tijd om mee te reizen naar Zuid Afrika

Super goede service!

Hele fijne ervaring. Ik kreeg per ongeluk een verkeerd product bezorgd. Na aangeven werd direct het juiste product opgestuurd. Het verkeerde product mocht ik houden.

overzichtelijke webshop, snelle levering

Prima, netjes, duidelijk, snelle levering, soepel en keurig contact.

zeer groot assortiment, snelle levering

ik was heel blij met het grote assortiment en toen alles ook nog eens 2 dagen later was geleverd was ik helemaal blij !

Super webshop!

Ze pakken mijn bestelling altijd direct na ontvangst in en de volgende dag ligt het in mijn brievenbus. Hun ultrasnelle, vriendelijke service icm het steeds grotere aanbod aan biologische zaden, maakt Dutch Garden Seeds de enige plek waar ik zaden bestel.

Correct, en heel snel geleverd, topproducten

Echt degelijk

Timely delivery...

... but why have involved two companies in the process, potentially causing confusion.

Snel geleverd, prima product

.......

Eenvoudig en duidelijk en goede producten

Heel veel keuze aan ( biologische) producten. Makkelijk gebruik van de website. Leveringen verlopen prima ( probleem Is meer PostNL)

Fijne website, ik had iets gemist bij bestellen, en er werd direct gereageerd en het werd opgelost!. Zo kon het toch nog met mijn bestelling mee.

Excellent service

Good range of seeds. I bought tomato seeds, there is a good range of F1 and open pollenated varieties. The quantities are small but convenient for the average gardener. The seeds were despatched by post, which is the most economic and reliable way to ship small packets. Good, accessible website. Well done.

Snel en correct.

Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Alles snel en netjes geleverd.

Aanrader

Hele grote keus, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Top service!

Eerste bestelling was verloren gegaan. Tweede poging lag na een paar dagen al in de bus. Top service!

Found what I was looking for at reasonable prices :)

Found what I was looking for at reasonable prices :)

Mooie voorraad en nette levering.

die ersten Melonen neue erfahrung

Schnell, unkompliziert zuverlässig..Nach einer Woche schon die ersten Keimlinge..

Sehr schlechte Samenqualität.

Leider ist von den 9 Samen nur eine einzige gekeimt. Meine eigenen Samen aus Tomaten sind alle gekommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Kwaliteit

Ruim assortiment en snelle levering.

Correct en zoals voorzien

Prima bedrijf. Zeer goede communicatie. Levering duurt soms wat lang.

Great Quality Potatoes Seeds!

Great Quality Potatoes Seeds and Fast Delivery. Many Thanks!

Goede website en snelle levering

Goede webside en snelle levering Zaden zijn nog een tijd houdbaar

Vincent Karregatstraat 23

1132CN Volendam