Gut

Hat alles geklappt. Beim Versand kam am Ende von Assendia jedoch nur die Benachrichtigung "in Zustellung" ohne genaue Trackingnummer und ohne Angabe des tatsächlichen Lieferanten. Es war dann (leider) DPD und wurde wie immer von DPD einfach vor der Haustür abgestellt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede site, veel keus

Enige minpuntje is dat de bevestiging van de bestelling sneller mag.

Erg tevreden

Mijn eerste bestelling, ik was verrast over de snelle levering.

Aangrijoend

Groeit als koool

Levering is erg slecht geregeld

Op zondag besteld. Op dinsdag mail: de bestelling is verzonden. Op donderdag bericht gestuurd dat er nog niets binnen was gekomen. Antwoord: de bestelling is per brievenbuspost verzonden. Wacht nog even, want de post doet er tegenwoordig langer over. Zaterdag mail gestuurd dat er nog niets binnen was. Antwoord op maandag: allemaal de schuld van Postnl. Die maken er een zootje van. Even later: o nee, we sturen het vandaag met DHL. Kortom, het is daar administratief een bende en ze liegen naar hun klanten dat ze dingen hebben opgestuurd terwijl het niet zo is.

Fijne eerste ervaring!

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring. De levering was helaas wat later dan verwacht, maar dit lag aan PostNL. Nadat ik contact had opgenomen, werd dit direct en ontzettend snel opgelost. Echt super fijn hoe er gehandeld werd! Goede service en zeker een aanrader.

Fiable

C'est un site sérieux je pense La communication est bonne Ils font leur possible pour résoudre les problèmes Malheureusement je n'ai toujours pas reçu les graines

Compatible avec ma commande

Envoi très rapide

Supersnelle levering

Groot assortiment en hele duidelijke website. Snelle levering. Zeker een aanrader!

Fine seeds

Fine seeds

ALLES PRIMA - DANKE! ;-)

Schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel goed geholpen. Mijn pakketje was niet binnengekomen, na bellen is er direct een nieuwe zending verstuurd die goed aangekomen is.

Zeer duidelijk site

Zeer duidelijke en handige site met veel informatie. Wat de kwaliteit van het geleverde goed betreft, dat is natuurlijk nog de vraag, maar ik heb er gewoon alle vertrouwen in. Het weer speelt een grote rol, maar daar is spijtig genoeg niet veel (natuurlijk) meer aan. grtjs van een ouwen Belg

volgens afspraak

Duidelijke site, volop keuze, goede communicatie, aan te bevelen bedrijf

Es hat alles geklappt.

Alles gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het is de eerste keer dat ik een bestelling plaats bij Dutch Garden Seeds. Het is een duidelijke site en een snelle levering.

Good choice quick delivery

Have used Dutch garden seeds for several years and always pleased with the service

Uitstekend!

Prima klantenservice

Tres bon

Exellent , tres bonne la livraison .je recommande

Ultieme gemak

Ik kwam nog wat zaden voor mijn moestuin te kort en ben online gaan zoeken. Dutch garden seeds heeft niet alleen heel veel keuze maar na het bestellen had ik ze ook zo binnen. Héél fijn!

Procédure de commande ok

Pommes de terre Première

Heel goed bevallen.

Zeer tevreden.

Alle artikelen werden op tijd geleverd, met een goede uitleg erbij. De eerste zaadjes zijn al ontkiemd!

Vincent Karregatstraat 23

1132CN Volendam