Compatible avec ma commande

Envoi très rapide

Supersnelle levering

Groot assortiment en hele duidelijke website. Snelle levering. Zeker een aanrader!

Fine seeds

Fine seeds

ALLES PRIMA - DANKE! ;-)

Schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel goed geholpen. Mijn pakketje was niet binnengekomen, na bellen is er direct een nieuwe zending verstuurd die goed aangekomen is.

Zeer duidelijk site

Zeer duidelijke en handige site met veel informatie. Wat de kwaliteit van het geleverde goed betreft, dat is natuurlijk nog de vraag, maar ik heb er gewoon alle vertrouwen in. Het weer speelt een grote rol, maar daar is spijtig genoeg niet veel (natuurlijk) meer aan. grtjs van een ouwen Belg

volgens afspraak

Duidelijke site, volop keuze, goede communicatie, aan te bevelen bedrijf

Es hat alles geklappt.

Alles gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het is de eerste keer dat ik een bestelling plaats bij Dutch Garden Seeds. Het is een duidelijke site en een snelle levering.

Good choice quick delivery

Have used Dutch garden seeds for several years and always pleased with the service

Uitstekend!

Prima klantenservice

Tres bon

Exellent , tres bonne la livraison .je recommande

Ultieme gemak

Ik kwam nog wat zaden voor mijn moestuin te kort en ben online gaan zoeken. Dutch garden seeds heeft niet alleen heel veel keuze maar na het bestellen had ik ze ook zo binnen. Héél fijn!

Procédure de commande ok

Pommes de terre Première

Heel goed bevallen.

Zeer tevreden.

Alle artikelen werden op tijd geleverd, met een goede uitleg erbij. De eerste zaadjes zijn al ontkiemd!

alles is naar wens verlopen

mooi op tijd bezorgt

Uitstekende service!

Breed assortiment voor weinig geld. Super snelle levering

Helemaal prima!

Dit was mijn eerste bestelling. Prima communicatie, snelle verzending. Pakketje was lang onderweg, maar dat ligt aan de bezorger.

schneller Versand- alles gekeimt

Sehr hohe Keimfähigkeit. Habe Brokkoli grün- rot bestellt. Eonzelnd in Anzuchtschalen gesäet, und bis jetzt guckt aus jedem, der Beginn einer Pflanze.

Very good service

Would use again

Rien à redire

Parfait

Zeer tevreden klant op Curaçao. Ik gebruik nu al zeker 8 jaren de zaden van Dutch Garden Seeds.

Mijn enige negatieve ervaring is alleen bij het gebruik van de zaadjes in de linten. Ik heb de linten vaker besteld (sla en rucola) maar de zaden komen niet uit. Ik hoop dat jullie dat kunnen bekijken c.q. vervangen.

Vincent Karregatstraat 23

1132CN Volendam