Quality and prompt delivery

Quality seed potatoes, each one is viable, well packed, and delivered promptly.

heel goed

zoals steeds goede communicatie,snelle levering.tevreden!

Bad experience....I've paid the products but I didn't received it......

I've placed an order consisting in lollo bionda seeds, two weeks ago...I've understood the shipping company didn't succeeded to contact me....despite I've remember only one unknown call on my cell phone once. No any repeating....May you find out please, what's happening with my delivery ?

Not sure.

I have now received my order of 'Agria' seed potatoes. They look very healthy, but the reason I have only given one star is because they are exceptionally tiny - no larger than 1" diameter. I do use other types of seed potatoes, and they have always been of typical potato size, and certainly not this small. I ordered 1kg and this order certainly weighed 1kg, all composed of many many tiny potatoes! I'm sorry, but I can't imagine why Agria seed potatoes should be this tiny and ultimately produce a good harvest. So good, prompt receipt of this order, but it may, ultimately turn out to be useless.

• Would you recommend us? No

commande bien reçu

très difficile à vous joindre pour avoir des renseignement .

Heel goede service en klantvriendelijk.

Gewoon perfect!

Goede producten, goede service, snelle bezorging en altijd vriendelijk!

Geweldige service

Ik kan niet anders zeggen dat er een geweldige service is afgeleverd nadat ik had gebeld waar mijn bestelling blijft. Nu blijkt achteraf dat ze de bestelling in 1 keer wilde leveren. Maar ze konden ook wel begrijpen dat ik eigenlijk wilde beginnen met het zaaiien. Dus zo gezegt en de bestelling was de volgende dag al geleverd. Een dikke dank je wel hier voor.

Zu lange gedauert

Leider hat es viel zu lange gedauert bis das Saatgut angekommen ist. Zweimal geschrieben und sofort Antwort bekommen. Ein Stern für die Dame die nett geantwortet hat und ein Stern für's Saatgut. Aber das Saatgut hat den Weg von Holland über Frankreich nach Deutschland gemacht. Ob das so nötig ist. Na ja...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Great service - thank you. Will buy again!

Package arrived safely and was well packed and protected. The tubers are uniform in size and shape and look ready to chit.

So far so good

I am waiting for the supply of the ordered Bintje potato seeds

Goed vers zaad ook biologisch. Snelle verzending. Gratis verzending vanaf 40 euro, ook naar Frankrijk. Onder 40 euro € 3,95, ook naar Frankrijk !

Parfait

Pour la 1er fois la livraison à été très rapide. Bravo !

Nog niets ontvangen

Gebruik van de app is duidelijk.

Very good seed and delivery excellent

Very good seed and delivery excellent

Goede ervaringen met leverancier, klantvriendelijk en snelle levering.

Onze ervaringen zijn zeer positief, waardoor wij ook dit jaar weer gekozen hebben voor Dutchgardenseeds.

Good delivery even over new year period

Snelle reactie

Mail werd direct geantwoord top Snelle levering

eerst eens leveren

IK heb niets ontvangen

Perfecte service is mijn 1e ervaring. Binnen 24 uur besteld, betaald en bezorgd, zelfs op zondag, GEWELDIG Dit is dan wel in Edam bij onze zoon. Zelf wonen wij in Hall, nu hopen wij dat dit BIJNA net zo snel kan.

Zeer goede service

Altijd zijn de producten helemaal goed en ligt het inderdaad de volgende dag in de brievenbus. Ben er helemaal blij mee.

Perplexe

Je ne peux pas dire, je n'ai jamais reçu ma commande!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Meine Bestellung wurde korrekt abgearbeitet.

Da es bei der Zustellung mit DBD Probleme gab - es wurde bei den ersten beiden Zustellversuchen keine Karte in den Briefkasten geworfen - mußte ich direkt bei DPD anrufen, damit der 3. Versuch auch wirklich klappt. Im Sendungsverlauf auf dpd.de wurde dann auch die Zustellung um 13:32 Uhr als vollendet angezeigt; sie stand allerdings nicht - wie vereinbart - vor der Haustür! So mußte ich bei Dutch Garden Seeds reklamieren. Der Vorgang wurde auch umgehend überprüft. Ein e-mail-Verkehr fand statt. Zu meiner Überraschung stand die Sendung dann abends doch vor der Haustür, so daß doch noch alles gut wurde. Meine Bestellung wurde auf einer deutschen Seite aufgegeben. Erst während des Bestellvorgangs war ersichtlich, daß es sich um ein holländisches Unternehmen handelt. So mußte ich auch die Transportkosten bezahlen, die in dieser Woche eigentlich gratis sein sollten, da ausländische Bestellungen natürlich nicht darunter fielen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Ich bin sehr zufrieden

Schnelle Lieferung, gut informiert über Ablauf der Zustellung. Eine Problem für mich war das die E-Mails wurden in Englisch geschrieben, ich hätte sie gerne in deutsch. Sonst alles gut, würde ich gerne auch wieder bei Ihnen bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Helemaal niets op aan te merken

Hele ruime keuze, vriendelijke website, snelle levering zoals beloofd en netjesverpakt! Ik heb mijn zaad-adres gevonden!! Erna

Vincent Karregatstraat 23

1132CN Volendam