Sehr guter und schneller Kundenservice

Gerne bestelle ich dort wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Je n'ai toujours pas reçu mon colis !!!

Je suis désolée de ne pouvoir apprécier votre prestation , parce que ma commande ne m'est toujours pas parvenue !!! Je sais bien qu'il y a eu des jours fériés , des week-ends prolongés , mais ...peut-être vous faudrait-il changer de transporteur ??? Je vous recommanderais malgré tout , parce que la maison me paraît sérieuse , mais ....j'attends maintenant pour juger de la qualité de la marchandise livrée ...si toutefois elle arrive !

C'est très bien !

Ravie et n'hésiterai pas à renouveler l'expérience !

Rapide

Rapde et efficace

Goede website met ruime keuze

Goede website met ruime keuze. Alleen de zoekfunctie op de site moet worden verbeterd, want die is slecht. Produkten die wel beschikbaar zijn op de site kunnen alleen met de exacte naam worden gevonden of helemaal niet. Soms vond ik het dan na lang zoeken. Verder is alles top. betaling, kwaliteit en levering uitstekend!

Mooi aanbod en snelle levering

Betrouwbare leverancier Erg blij met het aanbod en de geleverde producten.

Excellent

A good selection of seeds, 6 days from order to delivery, excellent.

Geweldige service

Mijn bestelling van 2 kweektunnels (de laatste voorraad) werd dezelfde dag persoonlijk door de eigenaar van de webshop bezorgd. Ik woon dichtbij Volendam/Edam. Ik vertelde hem dat ik nog 2 extra tunnels wilde bestellen. Drie dagen later stonden de tunnels op de site en kon ik ze weer bestellen. Een half uurtje later stond de eigenaar op de stoep met mijn bestelling. Wat een geweldige service! Ook fijn dat je gewezen wordt op de 10% kortingscode voor klanten.

Παρά πολύ καλή

Άμεση εξυπηρέτηση

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

Keurig op tijd

Bestelling keurig op tijd om mee te reizen naar Zuid Afrika

Super goede service!

Hele fijne ervaring. Ik kreeg per ongeluk een verkeerd product bezorgd. Na aangeven werd direct het juiste product opgestuurd. Het verkeerde product mocht ik houden.

overzichtelijke webshop, snelle levering

Prima, netjes, duidelijk, snelle levering, soepel en keurig contact.

zeer groot assortiment, snelle levering

ik was heel blij met het grote assortiment en toen alles ook nog eens 2 dagen later was geleverd was ik helemaal blij !

Super webshop!

Ze pakken mijn bestelling altijd direct na ontvangst in en de volgende dag ligt het in mijn brievenbus. Hun ultrasnelle, vriendelijke service icm het steeds grotere aanbod aan biologische zaden, maakt Dutch Garden Seeds de enige plek waar ik zaden bestel.

Correct, en heel snel geleverd, topproducten

Echt degelijk

Timely delivery...

... but why have involved two companies in the process, potentially causing confusion.

Snel geleverd, prima product

.......

Eenvoudig en duidelijk en goede producten

Heel veel keuze aan ( biologische) producten. Makkelijk gebruik van de website. Leveringen verlopen prima ( probleem Is meer PostNL)

Fijne website, ik had iets gemist bij bestellen, en er werd direct gereageerd en het werd opgelost!. Zo kon het toch nog met mijn bestelling mee.

Excellent service

Good range of seeds. I bought tomato seeds, there is a good range of F1 and open pollenated varieties. The quantities are small but convenient for the average gardener. The seeds were despatched by post, which is the most economic and reliable way to ship small packets. Good, accessible website. Well done.

Snel en correct.

Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Alles snel en netjes geleverd.

Aanrader

Hele grote keus, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Top service!

Eerste bestelling was verloren gegaan. Tweede poging lag na een paar dagen al in de bus. Top service!

Found what I was looking for at reasonable prices :)

Found what I was looking for at reasonable prices :)

23 Vincent Karregatstraat

Volendam 1132CN