Heel tevreden

Perfect, product, levering, leveringkosten, alles. Bedankt !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Keurige afhandeling van bestelde producten

Zeer correcte en keurige afhandeling van online bestelde producten die bovendien keurig op tijd geleverd werden!

niets op aan te merken

De levering is heel goed verlopen, netjes op tijd, heb een deel gezaaid, en nu is het wachten natuurlijk. Met vriendelijke groeten Greta Willems

Topproduct

Fair en eerlijk

Mooie kwaliteit. Snelle levering

Ruime sortering

Uit het grote assortiment heb ik een keuze gemaakt aan bloemen zaden en tomaten Na de bestelling was de zending erg snel in huis.

Goede kwaliteit

Snelle levering . Goede prijs kwaliteit verhouding

super goed

snel geleverd.

mauvaises graines !!!

Nul de nul aucune graine n'a repris

• Nous recommanderiez-vous? Non

bon emballage bonne réception

satisfait !

zeer tevreden

Zaad besteld en dezelfde week was het bezorgd. Netjes verpakt en snel geleverd.

Snelle en correcte levering.

Hele snelle levering!

komkommer zaad goed kiemkrachtig/ prachtkaars : ongelijke zaden tot vandaag slecht 2 gekiemd

moeilijk te beoordelen bij een levering : een soort goed, een soort slecht

Snelle, correcte service.

Alles gekregen zoals besteld en binnen de 2 dagen.

Super service

Zoals altijd goed advies en goede levering

Très déçue

La moitié des graines achetées n'ont pas poussées, une belle perte ! Très déçue

• Nous recommanderiez-vous? Non

voortreffelijk

tijdige levering. goede producten.

Goede service!

Het is zeer aangenaam dat je geen verzendkosten moet betalen die bijna even duur zijn als de zaden zelf.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik had een pot gekocht voor pikante mix op te kweken. Superleuk om het te zien groeien.

Fijne shop, snel en correct! Aanrader!

Fijne webshop met uitgebreid gamma biologische zaden. Zeer snelle en foutloze service! Ik kom graag nog eens terug!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed zaad maar met een vrij lange levertijd.

Ik ben tevreden met mijn zaad. Alles in ontkiemd. Leuk dat er een kleine presentje in de doos zat. Levering duurde wel erg lang (bijna 7 dagen), dat was jammer want ik was al wat aan de late kant met bestellen. Als ik het product alleen had moeten beoordelen had ik een 10 gegeven, maar de lange levertijd was echt wel een domper.

Fijne en vriendelijke service

Ik was op zoek naar een cadeau voor onze collega. Kon op de website niet zo snel de pakketten vinden. Toen heb ik gebeld en hebben ze mij vriendelijk begeleid naar de pakketten en geholpen met een mooi cadeau voor onze collega. En het cadeau was op tijd afgeleverd. Dus wij zijn alleen maar tevreden.

Commande de graines

Après plusieurs commandes la qualité du service des emballages et la rapidité de livraison sont au rendez-vous. Bravo continuez

Snelle en correcte levering

Fijne snelle levering in enveloppe dus ik moest niet thuis zijn voor het pakket

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en alles komt op!

23 Vincent Karregatstraat

Volendam 1132CN