topwinkel

super servies

• Zou u ons aanbevelen? Yes

très satisfaite de ce site

j'ai commandé mes graines de fleurs et légumes sur ce site comme l'année dernière d'ailleurs. c'est un très bon site les prix sont corrects et beaucoup de choix. la livraison est rapide et surtout pas élevée quand aux variétés de graines il y a de la basique au plus inattendue je recommande vivement

heel goed

Groot assortiment, snelle levering en de eerste zaden zijn zeer snel ontkiemt. Top !

très sérieux

Colis reçu rapidement. Je le conseille

Une expérience merveilleuse et très satisfaite

Jusqu'à aujourd'hui j'ai toujours été satisfaite des produits reçu et de la réactivité de Peter et Gerda à chacune de mes sollicitations.

Excellent

Service and products excellent.... won’t hesitate to buy from here again.

topservice van een topbedrijf met producten van kwaliteit!

zie hierboven.

Snelle levering en kwaliteit spullen

Wat ik besteld had was erg snel binnen. Netjes verpakt! Zaden zijn al binnen een weekje ontkiemt.

pour une première fois correct.

livré rapidement ,seul bémol les tomates cerise rien ne pousse ...........

gemakkelijk besteld, vlot geleverd

Mijn eerste kenismaking was positief. Ik zal zeker nog opnieuw bestellen

Decouverte

En attendant que ça pousse cet intéressant

het wasgoet geregeld

oke

Mooi assortiment, goede correcte service, goede kwaliteit van zaadjes.

Vlot en efficient

Ik bestelde enige zaden en kreeg die binnen een paar dagen in een keurige enveloppe toegestuurd. Aangezien het seizoen nog moet gbeginnen kan ik de kwaliteit van net product uiteraard nog niet beoordelen.

Alles prima verzorgd

Snelle levering.

Nu afwachten tot zaad gaat ontkiemen!

Excellent selection & great value for money

Everything was easy from the selection process, to payment. The selection of vegetable seed was excellent and good value for money. I was informed every step of the way and the delivery came on time.

Prettige website en supersnelle levering!

Veel keuze, makkelijk door de website scrollen en daar bovenop een supersnelle levering, heel erg fijn! Hoewel het zaaiseizoen nog niet gestart was, begon de voorpret al bij de levering van de zaden.

decu de la reactivitee de vos services

j ai commander des graines le 5 fevrier que j ai reglees le 19 par carte bancaire du credit agricole la somme de 23e10 no de commande 20287327 a ce jour aucune nouvelles manque de serieux en esperant de vos nouvelles merci

De bestelling werd netjes en snel afgehandeld

Totale service van top product in 100%

Geweldig mooie zaden en van hoge kwaliteit en dan ook nog de korting die je ten deel valt ......niet alleen muziek komt uit Volendam maar zeker ook zaden van exceptionele waarde voor mijn volkstuin.

Top product !

Goede levering , mooi ingepakt , visitekaartje , en uiteraard zeer goede zaadjes !

Envoi rapide et conforme

J attends la bonne date pour semer puis récolter et verrai alors si je retourne acheter chez dutch garden seeds l année prochaine

Direct vaste klant

Mooi en gevarieerd aanbod aan verschillende zaden. Heel goede resultaten met ontkiemen. Kwalitatieve zaden. Ook al in contact geweest met de klantenservice en deze is in 1 woord uitmuntend. Kan ik enkel maar aanbevelen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer correcte afhandeling en ene ruime keuzen un zaden.

23 Vincent Karregatstraat

Volendam 1132CN