Goede service, snelle levering en fijne producten. Ik merk dat ze dit doen met plezier, dus dat steun ik graag!

Duidelijke site

Was op zoek naar mini-groente. De site is duidelijk, je krijgt veel tips. Ook de app is erg handig als beginnend moestuin-tuinder.

Snelle service en prima zaden

Ik heb al diverse keren besteld bij Dutch Garden Seeds en altijd met volle tevredenheid. Gelijk na bestelling een bevestiging en snel de spullen in huis.

Livraison rapide

1ère commande, donc pas de retour sur la qualité des semences, mais livraison rapide.

Kiemkrachtige zaden! Snelle service,

Hele kiemkrachtige zaden, en binnen 2 dagen in huis

Snelle levering.

Besteld en vlot geleverd. Prima

Super service!

Heel veel keuze en snelle levering. Als er iets mis is met de bestelling (door toedoen van de post) wordt het perfect opgelost!

première commande mais pas la dernière

pour la commande et la réception de la marchandise tout est parfait merci encore

Commande sans soucis

Commande facile et envoi/réception au top. Plusieurs mails de déroulement de la livraison permettent un très bon suivi. Je recommande.

déjà commandé très contente des graines reçues

très bonne

Netjes verpakt optijd geleverd goede service

groot aanbod

zou overzichtelijker kunnen

Gewoon positief

Geen klachten, je krijgt wat je besteld en ook fijn dat het door de brievenbus kan.

Awful

Horrible experience, I made a purchase on this website on 25/12/2023 and the seeds never arrived. I received an email stating the delivery had taken place. I contacted the website via email on 28/12/2023 and am still awaiting a response. I'm still hoping to get an answer, but so far nothing. I hope I can change my comment, but at this point that's all I have to say.

• Você nos recomendaria? No

Zeer goeie en snelle service

Zaden van goeie kwaliteit en net als omschreven.

Groot assortiment biologische zaden, zowel van bloemen als van groente.

veel keuze, vlotte levering

fijn shoppen hier. zaden worden snel geleverd. Zo geregeld.

Moet mag zaaien

Kan nog geen oordeel geven

helemaal goed

Supersnelle en keurige levering. ik zal niet weten wat er nóg beter kon.

Excellent store service but have not received order.

Interaction with web shop and customer service was very good but can not provide feedback on product as order placed on December 7 has not arrived yet.

Good

Good site, happy received exactly what I ordered. Will return.

Duidelijke website

Makkelijk zoeken op website en snelle levering. Hoe de zaadjes het gaan doen weet ik pas volgend jaar

Supergoed

Goed en vakkundig, keurige en snelle levering

Je suis très satisfaite

Livraison parfaite, rapide, les produits correspondent à ma commande. Je ne peux rien demander de plus.

Vincent Karregatstraat 23

1132CN Volendam