Perfecte service en snel geleverd

Dutch Garden Seeds heeft me uitstekend op de hoogte gehouden, ook zonder dat ik een account had. Ik heb die nu wel omdat ik hier zeker vaker ga bestellen. Voor zaden en mycorrhiza (symbiotische grond verbeteraars) zeker een aanrader.

Perfecte service en snel geleverd

JARDINIER AMATEUR

TRES PROFESSIONNEL

Excellent service!

High quality seeds, good prices, great site, thank you so much! Regards from Greece!

Excellent service!

Super levering en sortering

Super levering en sortering

Weet ikniet

De bestelling werd snel geleverd maar hoe de kwalitijd is zie ik pas overeen maand of 7 want dan kan ik pas oogsten,

Weet ikniet

In alle opzichten een uitstekend bedrijf.

Het assortiment is uitgebreid en de dienstverlening daarbij uitstekend met vriendelijke en gemotiveerde mensen.

In alle opzichten een uitstekend bedrijf.

I am still waiting for my order

Waiting....

Commande et livraison sans soucis

Les produits (graines) reçus correspondent parfaitement à ma commande. Après à voir si bonne germination et récolte.

Not good

Not received the seeds yet

Voldoet aan de verwachtingen

Keurig verpakt, en snel geleverd

Je suis très satisfaite de trouver la véritable fève de marais.

Livraison parfaite, rapide, le produit correspond à mon attente. Merci.

Je suis très satisfaite de trouver la véritable fève de marais.

Livraison parfaite, rapide, le produit correspond à mon attente. Merci.

Très bien

Bien emballé et livraison rapide.

Ik ben heel tevreden.

Goede informatie op de site vergemakkelijkt je keuze en de bezorging verloopt precies zoals wordt aangegeven.

Vincent Karregatstraat 23

1132CN Volendam