Ik ben heel tevreden.

Goede informatie op de site vergemakkelijkt je keuze en de bezorging verloopt precies zoals wordt aangegeven.

Mijn 2e bestelling ging weer super goed en vlot.

Mijn 2e bestelling ging weer super goed en vlot.

JARDINIER AMATEUR

Topservice

Enorme sortering aan groentezaken.

Topservice

Enorme sortering aan groentezaken.

je travaille 500m2 de culture

je travaille 500m2 de culture

500m2 de culture

500m2 de culture

1 woord "super"

Goed afgeleverd bij vriend In Laren nederland en nu aangetekend onderweg naar Suriname Toppie heb in maart weer Hollandse tomaten in huis zoals gewend tot 2014 Groet Hans Dekker

1 woord "super"

Snel en voordelig

Goede service en snelle levering

Livraison rapide et complète

Livraison rapide et complète

Très sérieux aucun soucis

Datcha garden est très sérieuse commande livrée en temps qualité en apparence très bien une rapidité à répondre au mail impressionnant

Prima webshop!

Voor mij een goede keuze in (biologische) zaden. Makkelijk te bestellen, goed verpakt en snelle bezorging!

Super snel, goede kwaliteit en klantvriendelijk

's avonds besteld de volgende dag in huis. Een grote collectie biologische zaden en zeer tevreden over de stekbakjes.

Super vriendelijk

Mijn eerste zending heb ik helaas niet mogen ontvangen. Zonder problemen heb ik een 2e zending wel ontvangen

Goede en snelle service!

Goede en snelle service !!

Heel vriendelijk te woord gestaan en probleempje werd meteen opgelost.

parfait

vraiment très professionnels, j'avais du retard sur 1 commande ce sont eux qui l'ont contacté pour me demander si je l'avais reçu. je réponds que non et ils m'ont répondu dans les 10 min qu'ils venaient de refaire un envoi …qui est arrivé en seulement 2 jours! donc site extrêmement fiable. je recommande ++++

Boven alle verwachtingen

Mijn pakje werd opgehouden in het Belgisch postsysteem. Zonder dat ik iets moest ondernemen, contacteerde DutchGardenSeeds mij zelf al om te excuseren voor het oponthoud en meldden zij dat zij erachteraan gingen. Enkele dagen later mocht ik mn pakje ontvangen. Echte topservice dus!

snel geleverd

De zaden zijn snel geleverd. Of ze het doen, dat weet ik pas van de zomer.

Onmiddellijk antwoord op mijn vraag aangaande levering, die tussen haakjes nog steeds niet in orde is, maar dat is niet de fout van deze firma.

Vincent Karregatstraat 23

1132CN Volendam