geweldig.

snel en netjes afgeleverd en goede prijs .

Super !

Klantvriendelijk

Was top

Had alleen nog een vraag .ik bestel een paar keer per jaar.ik woon in laos.en doe organic farming daar.ik was alleen de voirdeel bon vergeten.dus hoop dat weer te krygen voor de volgd bestelling.

Leuke site, grote keuze

goed opgebouwde website & correcte afhandelling

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Rapidité d’envois et prix malin.

Le colis est arrivé très rapidement dans un colis soigné. Les graines choisies chez Dutch Garden Seeds que j’ai acheté ne sont pas proposées sur beaucoup de sites. La contenance des boîtes est bonne. Nous verrons la prochaine étape l’été 2022 quand nous sèmerons les graines et voir le taux de germination et les légumes récoltés. Merci

Mijn eerste ervaring is zeer goed verlopen

Levering super en netjes. Zaadjes gaan het voorjaar de grond in

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer tevreden met mijn bestelling

Betaalbaar. Goede kwaliteit zaden. Graag paddestolen aanbiedigen willen zien.

Snel

Snelle levering en goede kwaliteit zaden tegen redelijke prijs.

Voorjaar

De zaden moesten in de kas plaats nemen, die horen voor de voorjaar

Ruime keuze snel in huis

Voor een vriend in een ver land bestelling gedaan. Geen gedoe met winkelen. Snel geleverd en met enveloppe en al in de koffer. Hoop dat de groentetuin gaai groeien

goedkoop

goedkoop

Goed service

snelle correcte levering

Prima site en een snelle levering

Zeer goed en snel

Prima geen onzin maar erg direct

Snel verzonden en prima verpakt.

Leve de groentetuin

Net zoals inmiddels veel menen hebben wij een groentetuin. Iedereen met een gezond verstand wil liefst geen MONSANTO op zijn bord. Zo kwamen wij hier terecht. De zending is keurig bezorgd, al hadden wij graag een track en trace code ontvangen. Wij vertrouwen erop dat de zaadjes tot mooie plantjes zullen uitgroeien in onze nieuwe kas. Want iets dat groeit door de extreme gestuurde regenbuien van vandaag wensen wij niet meer te eten. Zet eens een schaaltje buiten als het regent. De zwarte spikkels zijn nano partikels.

Supersnelle aflevering!

Besteld in de middag en in de avond al ontvangen!

Excellent

Lots of choice, great price and perfect service

Correct afgehandeld

Goede ervaringen

Een goede keuze,redelijke prijs en snel geleverd

goed werk geleverd

als ik nog iets nodig heb, bestel ik dit bij jullie

Snel en goed

Mijn bestelling werd snel geleverd. De beschrijvingen voor het planten van de zaadjes zijn duidelijk en de resultaten (tot nu toe) super. Ben erg tevreden.

Produits de très bonne qualité

Très professionnel

Snel en goed

Rien à redire livraison rapide sachet bien emballé

Vincent Karregatstraat 23

1132CN Volendam