Rapidité de traitement en cas de problème de livraison

Problème de livraison résolu. Bon contact.

colis reçu dans les temps, emballage correct R.A.S.

c'est la deuxième fois que je commande sur votre site, et le sérieux de votre entreprise sur la qualité et l'expédition reste pour moi un motif important dans les relations commerciales!

Perfecte service ,snelle verzending, uitstekende zaden!

Elke keer weer is het eenvoudig om zaden te zoeken en vinden via de site.Snel verzonden,en zeer hoge kwaliteit.Aanrader voor iedereen!

Goede kwaliteit snelle bezorging

De kweekpotten kwamen goed verpakt binnen, kiemzaden zijn van goede kwaliteit en op de website word duidelijk omschreven hoe je de zaden moet kiemen. Snelle bezorging ook, ik zal hier voortaan bestellen

Uitstekende service en snelle verzending!

Ik kreeg een artikel kapot thuis (waarschijnlijk tijdens vervoer kapot gegaan), de volgende dag ontving ik al de vervanging thuis bezorgd! Ruime keuze zaden

Snelle levering. En de zaden zijn van goede kwaliteit.

Prettige ervaring. Niets te klagen. Alles verliep naar wens.

Goed!!

De zaden zijn goed ontvangen en zijn allemaal uitgekomen. Nu wachten op de mooie oogst.

Geweldig, snel geleverd en goede zaden! Erg tevreden!

Fast delivery the seeds are good

The seeds need more information on the packs

Top service!

Bestelling geplaatst Kreeg de volgende dag bericht dat het op de post was gegaan Verder niets meer Dus na een paar dagen gemaild Er was iets fout gegaan Normaal zouden ze het nogmaals op sturen, maar omdat ik dichtbij woon, hebben ze het langs gebracht Op zaterdagavond Dat is nog eens hart voor je klanten Ik beveel ze zeker aan

Altijd goed!

Makkelijk besteld snel. Bezorgd kwaliteit

De zaadjes van één zakje kwamen niet op.

Van de drie zakjes met zaadjes kwam de inhoud van een zakje niet op. De andere twee zakjes wel.

Qualité au rendez-vous, rapidité, efficacité et prix.

Le service est rapide, la qualité des graines est satisfaisant, l'emballage est correct. Je suis un client fidèle. Les remises doivent être un peu plus conséquentes.

Produits de qualité et livrés dans les délais !

Semences de qualité et livrés dans les délais ! Nous croisons les doigts pour les récoltes

verzending OK en op tijd geleverd

de zaden waren keurig verpakt en de zending is op tijd geleverd.

Mijn bestelling kwam niet aan, dus heb ik Dutch Garden Seeds gecontacteerd. Ik kreeg direct respons. Ze hebben mijn bestelling opnieuw verzonden. Deze kwam snel aan. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service om toch nog snel mijn bestelling te bezorgen. Alvast nogmaals bedankt Seeds, Met vriendelijke groeten, Antonia Janssens

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Niet alle zaden zijn ontkiemd maar dat is een bekend verschijnsel bij courgette zaden

Heerlijk eigen gekweekte kruiden

Na betaling netjes alle zakjes van de organische kruiden ontvangen binnen een dag of 2. Als een total beginner moet ik zeggen dat de eerste 5 kruiden die ik heb gezaaid er 4 goed opkomen. De 5e minder maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen. Als ik wil meer wil proberen kom ik zeker bij Dutch Garden Seeds terug!

Top webshop

Biologische zaden betrouwbaar webshop heel goed ervaring ga zo door

Snel verzonden

Correct

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tuime keuze, snelle verzending, goede communicatie

prima produkt

ik heb hier spongepots gekocht. ze waren supersnel binnen, verzending was tegen een minimale prijs en de pots doen wat er belooft wordt, met twee dagen kwamen de zaadjes al uit. volgend jaar weer!

Er is van de kruiden niets opgekomen. heel jammer

Ik heb alles voorgetrokken in speciale grond voor zaaien een klein laagje aarde er bovenop en in een kastje gezet. iedere gecontroleerd even opengezet en zonodig water gegeven. kortom aandacht en liefde genoeg maar er komt niets terwijl ik had gehoopt op een groene wand. jammer!

zeer snel geleverd

zaad wat ik al gezaaid heb kiemkrachtig

Je n'ai toujours pas reçu mes graines

Je n'ai toujours rien reçu ft je n'ai pas de nouvelles de ma commande

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vincent Karregatstraat 23