Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ze hebben bijna alles wat een hobby tuinder nodig heeft. Prima prijs, en zeer snelle levering.

Commande livrée en temps et en heures

1ère commande et service pleinement assuré : très bien !

Parfait !

Expédition soignée et rapide ; produits de qualité.

Blij met aanbod biologische zaden

Duidelijke webshop met veel keuze in biologische zaden. Prima geregeld en snel bezorgd!

Nickel

Je suis ravi d'avoir reçu mes graines

• Nous recommanderiez-vous? Non

Delivered as promised

Site was easy to use. Goods were clearly described Prompt delivery.

Rapidité et frais de livraison corrects

choix, rapidité de livraison.

Duidelijke instructie en goede zaden.

Leuk dat er zo een grote diversiteit aan zaden aangeboden wordt.i

Overzichtelijke website

Zeer tevreden over de website Ook vragen worden snel beantwoord. Gewoon goed!

Net als vorig jaar fantastisch snel geleverd tegen een prima prijs.

Het is een goede ervaring om als beginnend moestuin bezitter om een vraag te kunnen stellen aan een expert met verstand van zaken. Daarbij, was de opbrengst van het vorig jaar gekocht zaad geweldig. Dat heeft ons ertoe gebracht om opnieuw bij u te bestellen, en zelfs de weblink door te sturen naar een moestuin startende vriendin. Met vriendelijke groet.

Prompte dienstverlening

Ik was op zoek naar een bepaald type slaboon. Ik had het binnen een paar dagen in huis.

Zeer giede betaalbare bloemzaden

Snelle levering en de kwaliteit van deze zaden zijn zeer verbluffend,meer dan 90% van mijn zaden is aan het ontkiemen dus mag er zeker gesproken worden over topkwaliteit

vlot geleverd

alles wat ik had besteld is geleverd en oprijd. hoe het zaad is van kwaliteit merken we pas later!

Fast delivery

Fast delivery

Great personal service

Some initial confusion with the order was quickly and personally resolved. Excellent delivery times and product.

Zeer voordelig en heel snel geleverd

Super! Heel snel geleverd. Goed verpakt Goede Prijs kwaliteits verhouding.

Large choix, livraison rapide

Pour mon potager, je cherchais des graines que je ne trouve pas dans mon magasin habituel. Le site décrit bien les produits et la livraison se fait très rapidement par courrier.

Bien

Livraison rapide, prix bas...

Netjes gecommuniceerd goede zaden

Erg blij met de zaden. Eerste kweek doet het prima. 10 verschillende kruiden om de maaltijden smakelijker te maken met "eigen" kruiden.

Topbedrijf

Goed zaad, snelle levering en gemakkelijke site om te bestellen.

Site très complet, commande expédiée rapidement.

J'ai trouvé sur le site les graines que je cherchais. L'envoi a été rapide.

Niet lang gewacht

Prima levering en snel

Goeie website en prima afhandeling van de bestelling.

Diversité excellente

Ravis des variétés des diverses graines , j'attends que certaines germes , pour les autres très résistantes , très bon résultats . Merci

Vincent Karregatstraat 23

1132CN Volendam