snelle levering, mooie zaden, ze komen al iets boven de grond

onze buurtgroep heeft al meerdere keren bestellingen bij dutch garden seeds gedaan. het bestelde is van prima kwaliteit !!! een aanrader Buurtgroep Meerle, Rotterdam

Vlotte service

Prima afgehandeld, niet duur en ook een kleine bestelling is mogelijk

Alle zaden binnen paar dagen binnen, niet alles is tot heden toe opgekomen!

Kan nog niet goed beoordelen alles begint net op te komen

Snelle levering.

Zaden zijn heel goed. Ze zijn allemaal opgekomen na het zaaien. Ik ben heel tevreden en ga volgend jaar weer bestellen.

ce sont d excellents produits

rien a dire sinon que la qualité est la

Netjes verpakt en snel geleverd

Zeer tevreden over alles

Snelle levering maar het grootste voordeel is gratis verzending al bij een laag bedrag. Sommige websites stunten met prijzen maar wat heb je eraan als je voor € 10 zaden besteld maar € 6,95 verzendkosten betaal... Op alle zaden staat een maximale houdbaarheidsdatum, is lang niet overal zo. Ik heb slechte ervaringen met een (web)shop in Dordtrecht, zakjes zonder datum waar meer dan de helft niet van ontkiemde. Kom hier zeker terug als ik zaden nodig heb.

Snelle nette levering

Voldoende keuze en snelle levering

tevreden

correct en snel geleverd.

Top snel en betrouwbaar

Een aanrader top webshop

pas tres satisfaite

déçue car des graines étaient abimées dans les sachets de courgettes jaunes.et pas beaucoup de graines de basilic ni d'estragon

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle levering én biologische zaden.

Superfijn dat er zo snel geleverd werd en redelijke keus in bio-zaden.

Top levering maar zaadjes komen (allemaal) niet uit

komkommer en aardbei binnen gezaaid kom kommer 50% ontkiemd aardbei helemaal niets ontkiemd kwaliteit dus niet heel goed

Voor de eerste keer groentezaden gekocht Snelle en goede levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Reception parfaite dans des délais raisonables

Réception conforme a la commande et sans aucun problème

Shnel

Perfekt

Heel snel verzonden en er zaten nog wat violen bij. Top!

Snel en perfect afgeleverd.top

Toppie.snel en correct

Groot aanbod, snelle levering

Mooie en makkelijke website. Een groot aanbod aan zaden. Echter mis ik wel duidelijke zaai-instructies welke achterop de verpakking wel staat. Bijvoorbeeld voor welke oppervlakte de hoeveelheid zaadjes zijn en hoe ver de plantjes uit elkaar moeten staan. Ook de info of de planten buiten of alleen in de kas groeien ontbreekt, of is niet snel terug te vinden. Een filter hierop zou mooi zijn. Een filter op zaaimaand zou ook een mooie toevoeging zijn.

Snelle levering prima kwaliteit

Snelle levering prima kwaliteit

Zeer tevreden over de snelle levering en uitstekende service!!

Zeer tevreden over de uitkomst van de zaadjes.

Fijne snelle service!

Na meerdere bestellingen erg tevreden, snelle levering en vriendelijke service! Helemaal top dus!

Heel mooi en verbindend

Mooi en verbindend

Bien !

Pratique et rapide ! Pour le moment les plants poussent bien n

Vincent Karregatstraat 23

1132CN Volendam