Correct en professioneel

Snelle levering, levering verpakt op professionele wijze.. top zaden..

Snelle levering!

Verschillende soorten zaden besteld en alles netjes en snel bezorgd. Ik kom zeker terug!

Overzichtelijk, vlot en snel geleverd!

Goede prijzen, groot assortiment, ook bio. Fijn dat de verzendkosten gratis zijn vanaf 15 euro! Heel blij met service en kwaliteit.

Molto precisi e veloci

Il sito web mi è piaciuto e la spedizione è stata veloce. Pianterò i semi al più presto.grazie

• Ci consiglieresti? Si

Snel geleverd, goede assortiment

Blij dat je hier biologische zaden kunt kopen. Wie van bloemen en planten houdt, koopt natuurlijk het liefst zonder pesticiden en kunstmest opgekweekte planten en zaden!

Super globalement, choix, service livraison. Pour le reste : c'est semé, j'attends que ça germe wait'n see :) :)

Goede en snelle levering

Ik heb de bestelling snel en netjes ontvangen. Nog afwachten hoe de zaadjes zich.gaan ontkiemen.

Goede producten met een snelle bezorging

Producten waren zoals verwacht, snel bezorgd en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en zeer snelle levering

Zeer snel alles keurig geleverd. Kwaliteit is top!

Parfait. Livraison dans les temps. Emballage soigné.

Mon expérience avec vous est parfaite.

op tijd gekregen

goed, de kwaliteit van de zaden moet ik nog afwachten

alles prima

alles prima

Fijne winkel en goede zaadjes

Voor eerst hier besteld. Bij eerste bestelling was 1 zakje verkeerd. Kan gebeuren. Mailtje gestuurd en werd direct opgelost. Prima Service zoals het hoort. Houdbaarheid zaadjes was ook prima op orde,

Very good

Arrived very quickly and are looking very nice.

Hele snelle bezorging en keurig verzorgd.

Ik heb nog niet alles kunnen zaaien. Lathyrus, Lupine en Prachtkaars meteen gezaaid. Lathyrus en Lupine doen het geweldig. De zaadjes van Prachtkaars zijn nog steeds niet ontkiemd, ze lijken niet aan te slaan, maar ik wacht het rustig af. Dank voor de belangstelling.

PREMIERE COMMANDE DE GRAINES

MA COMMANDE A ETE LIVREE DANS LES TEMPS ! RIEN A SIGNALER POUR L'INSTANT EN ATTENDANT LA POUSSE DES LEGUMES QUI J'ESPËRE SE FERA DANS LES PROCHAINES SEMAINES!

Toppers

Helemaal top

Super!!!

Super!!!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prettige communicatie. Super snelle verzending.

Top!!

Duidelijke website met mooie zaden. En wordt snel geleverd!! Ik ben helemaal blij!! Ben benieuwd hoe het allemaal gaat groeien en bloeien in mijn tuin.

Snell levering

Product voldoet aan mijn verwachtingen

Een aanrader!

Reageren ontzettend snel en vriendelijk. Keurig geleverd.Een aanrader!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering, zaadjes die prima ontkiemen

Goede biologische zaadjes die prima ontkiemen.

EASY TO USE SITE

VERY GOOD WEBSITE & PRICES A VERY QUICK DELIVERY