Op alles op tijd geleverd alleen afwachten of de zaden in orde zijn

Fijne service, snelle verzending!

Ik heb de bestelde artikelen snel ontvangen, dikke prima allemaal! Ik raad Dutch Garden Seeds zeker aan!

Snelle service, goede zaden !

Direct reactie op vraag. Besteld en het is dezelfde dag nog verstuurd

Goede leverancier. Netjes op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd.

Alles dik in orde :)

Overzichtelijke webwinkel , keuze te over . Snelle en correcte afhandeling en alles snel en ordelijk geleverd .

Snelle, korrekte levering

Grote aanbieding

Verzending super snel binnen

Supersnelle verzending. Nu hopen dat als ik de zaden gezaaid heb, ze ook opkomen. Dan een echte 10!

Service en correctheid top !

Alles wat besteld werd is in perfecte staat geleverd. Vlotte en snelle service!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

très bonne semence aucun problème de pousse

gros bémol au point de vue livraison, en effet je n ai jamais reçu ma dernière commande! j ai envoyé un mail pour le signaler, aucune réponse (ce n est pas très commerçant.) je ne sais pas encore si je repasserai une autre commande malgré les prix très attractifs; j espère que ce mail sera prix en compte pas comme le précédent!! cordialement. pour la question en dessous je marque oui quand même poue la qualité du produit.

Super snel ontvangen, alles wat ik besteld had.

Zal volgende keer weer bestellen bij Dutch Garden Seeds.

Er verschijnen groene pumtjes

Ik heb nu al gezaaid ipv in de zomer. Bevalt goed. Ik kan pas zeggen wat ik van dit product vind als de plantjes planten zijn. Verder goede bezorging. Ik denk ook goed zaad.

Alles heel goed

alles is heel goed, zowel het uitzoeken van het gewenste zaad tot bestellen en leveren, was heel goed, dank u

Good selection and speedydelivery

Good selection of seeds, easy ordering and speedy delivery. I haven't opened the packets so can't comment on quality or germination

Ik kreeg mijn bestelling netjes ingepakt en snel binnen, helemaal tevreden dus.

mooie producten en goede service

Bestelling en levering vlot en snel verlopen. Mooie producten in de webwinkel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel je levering in huis, alleen de verzendkosten veel want je moet dan voor 15 euro producten bestellen

Zaden kwamen snel en netjes binnen. Over de kwaliteit van de zaden kan ik weinig zeggen. Dat komt later in t jaar.

Excellent service as usual, I'm a returning customer!

Very pleased with my latest order of seeds, excellent service and speedy delivery, thank you.

Snelle levering echt top

(h)eerlijke ervaring

Ik heb mijn hartje opgehaald en heel veel bloemenzaad besteld. Na een week nog niets ontvangen te hebben, heb ik een mail gezonden met het verzoek om me te laten weten, wanneer ik de zaadjes zou ontvangen. Heel vriendelijk antwoord met de uitleg dat de Post naar Belgie, zeker onderweg was. En ja hoor de volgende dag, alles netjes in onze brievenbus. Geduld is een schoon deugd... ik kijk uit naar een bloemenpracht deze zomer. Van harte aangeraden x

Semis potager

Livraison rapide, content dû choix

Zaad besteld en binnen 2 dagen kreeg ik per post precies wat ik besteld had.

délai de livraison non respecté et

reçu + de 15 jours après paiement alors que le site indique 4 à 7 jours, ai demandé remboursement des frais de port mais aucun geste accordé, déçu; Je ne recommande pas!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Duidelijke site en snelle service. Over de kwaliteit van de zaden kan ik nog niets zeggen. Het is winter;)

Vincent Karregatstraat 23

1132CN Volendam