Beter dan vorige bedrijven waar ik bestellingen plaatste.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

j'ai enfin reçu ma commande

Je vais pouvoir semer mes graines J'espère voir mes herbes aromatiques pousser et s'épanouir La premère commande a été perdue mais vous avez assuré en m'en livrant une autre rapidement. Merci à vous Martine

Als je een mail stuurt krijg je rap een mail terug

• Zou u ons aanbevelen? Yes

je n'ais jamais reçus ma commande

je ne vous recommande pas un avis très défavorable j'ai payé la commande et j'attend depuis un mois qu'elle arrive

• Nous recommanderiez-vous? Non

Bonne expérience à renouveler

Une première commande rapide et complet voudrais savoir si vous faites aussi des plans de pomme de terre ail oignon échalote

Veel keuze in zaden - respons wanneer je een vraag stelt - super dus

Dit is allemaal perfect, de levering van de zaden verliep iets trager dan verwacht, maar het is toch winter en het lag aan de leveringsfirma (Post Nl). Aangezien ik nieuwe klant ben zal ik later commentaar geven over de geleverde zaden.

top

heel goed

Leuk zadenpakket !

Heel leuk pakket microgreens. Communicatie zeer vriendelijk! Een extra zakje zaden erbij gekregen. Een echte aanrader! Veel keuze

Perfect geleverd

Alles is zoals omschreven, zal er direct aan beginnen

Snel geleverd.

Netjes verpakt, goed verzorgd verzonden.

Nog niet gebruikt

Nog niet gebruikt

Gewoon goed en dat moet!

Na eerst een jaar geprobeerd met een kleine bestelling voor de achtertuin, nu een flinke bestelling voor mijn moestuin.

Goed product super vriendelijke behandeling en geweldige service

Articles variés et prix raisonnables

Produits intéressants à prix compétitifs

ORDER #1 6550

The order was paid for on 11/23/20. On 12/15/2020 - the order was not received.

• Вы бы порекомендовали нас? No

claes.dheuréskynet.be

La livraison s'est très bien déroulée et dans les temps prévus. J'attends maintenant de voir la qualité des semences qui vont partir au Sénégal . MR DOMINIQUE Stéphane

niet leuk

grote bestelling geplaatst, dag erna wordt er grote promo gedaan.... dat had je wel even kunnen zeggen zekers!!!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snelle levering geen poets pats

Vooral zo doorgaan

Snelle bezorging maar site niet duudelijk.

Ik had m.i. geselecteerd op biologische zaden. Slechts een aantal bleken echt 100 % biologisch te zijn. Maar dat zag ik pas bij bezorging.

Excellent

Réponse inattendue en dehors des horaires d'ouverture, ce qui a permis de confirmer immédiatement la commande. Rapport qualité prix intéressant. Envoi rapide et soigné. Il ne reste plus qu'à attendre les prochains semis qui devraient nous réjouir. Merci!

Makkelijk besteld en snelle levering

Makkelijk besteld. Netjes verpakt en snel thuis geleverd

Prima zaad en goed kiemen en allemaal 2 tot 3 jaar goed.

perfect

Overzichtelijke website met ruime keuze. Bestellen ging eenvoudig en de levering was snel en perfect.

Rapide , efficace.

Bcp de choix