Snelle verzending, goede verpakking, gewoon top!

Snelle verzending, goede verpakking, gewoon TOP !!!

Prima !

Duidelijke website veel keuze snelle levering

Geleverd wat ik besteld

Geen gekkigheid, gewoon prima zaden

Good service

My order arrived on time and in order.

Precies wat ik nodig had sneller thuis dan dat ik verwacht had

Gemakkelijk te bestellen, duidelijke omschrijvingen, snel genoeg verzonden (had gerust langer mogen duren). Misschien bij bloemenzaden nog vermelden voor hoeveel vierkante meter de inhoud is.

geweldig

ondanks dat ik zo goed als nooit koop met behulp van mijn pc, zal ik, indien nodig, zeker een volgende bestelling doen. Zeer goede service.

passionné culture intérieure et extérieure

ma commande Dutch Garden Seeds B.V a été livrée rapidement, tout est sympathique au regard et je vous tiendrai informé sur la poussée de ces jolies graines avec le temps.. Dommage j'espérai un petit cadeau comme certains le font comme par exemple une graine ancienne a faire connaitre ou autre.. mais je n'ai pas eu cette surprise et rien n'était prévu... bonne livraison trés propre cela fait plaisir..

Klantvriendelijk

Helaas een verloren zending gehad. Na kort contact (met steeds zeer snel antwoord) nieuwe zending opgestuurd. Deze kwam wel goed aan. Fantastische respons voor de klanten. Hier koop ik nog!

correct

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Minden a legnagyobb rendben volt a rendelések során.

Örülök hogy egy ilyen jól áttekinthető oldalon a legeszélesebb skálán lehet Önöktől termékeket rendelni. További sok sikert ! Üdvözlettel:Kanizsai Viktória

• Ajánlnál minket? Yes

Snel en professionele aanpak!

Zeer effectief

prix et livraison corrects

premier achat chez vous !

Très bonne expérience d'achat

Très bonne expérience d'achat, sans aucun souci. Mais un fonctionnement de suivis de colis (en suivant le colis grâce au site du transporteur ou en sachant sur le site quelle étape suit le colis de manière plus approfondie que ce que le site propose déjà) rendrait l'expérience encore plus agréable.

Zeer behulpzaam bij het zoeken naar de juiste zaden.

Tres bon.

Bon

Hele goede en vriendelijke service, groot assortiment.

Goede en vriendelijke service en heel veel keuze!

Snee

Snelle en correcte levering

Expédition rapide, enveloppe simple

Pour ma première commande j ai voulu tester t envoi en France avant de faire une commande pour l expédier directement au Maroc. Mais je pense que l emballage simple, avec le bruit des graines, est dans doute non adapté pour les envoies au Maroc.. Je testerais avec une petite commande.

Gewoon zoals het hoort ga zo door

Gewoon zoals het hoort ga zo door Alles was naar wens. Groetjes Jos Henraat

Livraison un peu longue

J'attends de voir mes graines pousser pour pouvoir vous donner mon impression sur la qualité de vos semis.

Doen wat ze beloven

Super leuke en handige site!! Snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gebracht over je bestelling.

Zeer goede service

Alles verliep zeer vlot

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geen enkel commentaar! Prima van bestelling tot levering!

Prima geleverd!

Vincent Karregatstraat 23