snel,goede communicatie

makkelijk te bestellen, snelle bevestiging en snel geleverd. Nu afwachten wat de zaden gasn doen

tevreden

ruime keus, snel geleverd, netjes in een envelop die door de brievenbus past.

Excellent

Commande faite et livrée en ‘no temps’.

Heel snel en keurig afgeleverd.

Heel prettig.

bien

bien

Alles prima ontvangen.

Supersnel geleverd

Duidelijke site. Ik kon vlot alles vinden waarnaar ik op zoek was. Nu afwachten hoe alles volgend jaar opkomt.

Snelle levering met TOP producten

Bestellen, betalen en snel en netjes geleverd. En wat mij betreft, mag je nog verder uitbreiden. En ik heb zojuist jullie ook gevonden op Facebook en aangemeld

zeer snelle levering

normaal gesproken bestelde ik via vreker zaden. Maar daar vond ik de service duurde erg lang soms langer dan 4 weken wachten. Maar bij jullie top snel geleverd en goede kwaliteit zaad de spruiten zijn al ontkiemt maar ben een beetje te laat maar misschien red ik het nog de winter duurt lang. ga door binnenkort kom ik weer.

Alles prima verlopen, snelle levering....

Alles prima verlopen, snelle levering....

Perfecte levering!

Helaba lieve mensen, Alles is perfect geleverd en was hier zelfs vlugger dan voorgesteld! Prima werk!!!! Waarom dan geen 5 sterren??? Omdat perfectie eigenlijk niet bestaat ;-) Tevreden klant! Ludwina

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima, bestelt, snel ontvangen en klaar! Tot de volgende keer!

Great! Will buy more!

Highly recommended. Very fast and friendly service, quality seeds - have already tried them, my kale and Savoy cabbage are growing.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Goede en snelle levering. kwaliteit nog niet getest vd zaden, maar vertrouw erop

Bien arrivé, un peu long. qualité du produit?

Bonjour, J'ai trouvé le temps un peu long avant de le recevoir et trouvé exagéré le montant des frais d'envoi alors qu'il suffisait de l'envoyer dans une simple lettre( semences de ciboulette). La ciboulette reste très fine et ne semble pas progresser vers une taille normale.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Reçu très rapidement, les graines sont bonnes

goed en correct

goed en vlot, zaden van kwaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede service en goede opvolging van de bestelling

Goede service. De betaling lukte niet meteen maar dit werd goed opgevolgd zodat de bestelling snel in orde was. Snelle levering. Vriendelijk via mail...

Excellent

Livraison assez rapide et courrier suivi Emballage impeccable

kwalitatief zeer goede zaden !!

Mijn voortuin gerooid.Diverse bloemenzaden van Dutch Garen Seeds uitgezaaid. Prima resultaat!! De mensen blijven staan om naar de verschillende bloemen te kijken.Erworden zelfs foto's van gemaakt !! We zijn dik tevreden over het resultaat. Met vriendelijke groet T. Bielders Broekhem 62 6301 HK Valkenburg a.d. Geul.

Professionaliteit van begin tot eind

goede communicatie Groot assortiment Uitstekende informatie op de website over de producten Aangename prijsstelling Kwaliteit van de producten prima Zeer snelle levering in goede verpakking

snel geleverd

Snel en juist geleverd, alles vlot verlopen

site sérieux

envoi conforme à la description, rapide et soigné

Gewoon goed

Duidelijke site, snelle service