Excellent

Snelle levering. Kwalitatief materiaal. Met zorg verpakt. En bereikbaar voor vragen.

Super correcte prijzen

Levering ging vlot, zoals afgesproken

tevreden

Veel keus, snelle levering in de brievenbus

Het zaad kiemt

Dus maar afwachten of er groente uit gekweekt kan woren

Moeilijk te zeggen

Kan er niks over zeggen, want de zaden zijn tot op heden niet aangekomen op de bestemming in Engeland. Op 23 april ontving ik een verzendbevestiging. Ik heb op 8 mei een e-mail gestuurd met de vraag hoe lang het zou duren, waar ik netjes een antwoord op kreeg en het verzoek « graag nog heel even geduld »

tres bien

tres bien site a recommander

Geen commentaar, alles verliep correct! dank je wel!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering, gemiddelde kwaliteit zaden

Houd er rekening mee dat +/- 50% van de zaden ontkiemen.

Prima geholpen! Mooi product!

Prima geholpen! Mooi product!

Très bonne livraison

Très bonne

Gewoon goed

Netjes en snel geleverd, zeker gezien de omstandigheden. Prima!

Snelle bezorging.

Ik heb meteen ingezaaid. Kan nog niks zeggen over het resultaat maar er komt van alles op op de ingezaaide plekken. Snelle levering en voor wat ik kan beoordelen goed zaad. Ben tevreden

Un peu de délais mais pas de votre fait (confinement en France )

Parfait . Bon suivi, ce qui est bien entendu, important à distance .

Snelle levering en de zaden doen het goed!

Reçu rapidement et ça pousse

Contente d'avoir reçu ma commande rapidement sauf un sachet sans graines(fraise) mais autrement ravie de voir pousser ses petites graines

Très bon rapport qualité / prix

Très bon rapport qualité / prix

vlotte bestelling

geen abnormaliteiten, alles goed verlopen

Uitstekend!!!

Snel en goed Aanrader voor iedereen!

Jardinier amateur, j'apprécie les produits de qualité

Envoi rapide, choix très large de produits, et qualité au rendez vous. pas de problème.

Excellent

A very nice company to deal with. They were kind enough to send bonus seeds with my order. All seem good quality and I am awaiting the growing results.

Satisfait

Je suis très content du service et des produits . Je recommanderai une prochaine fois.

Mon avis est réservé, car j'attends toujours mon colis depuis un mois.

Mon avis est réservé, car j'attends toujours mon colis depuis un mois.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Tarif résonnable, quantité juste, mais...

J'ai commandé 10 sachets pour la première fois. Tarif raisonnable, quantité juste pour un petit potager, bien !! Mais certaines graines n'ont jamais poussé ; coriandre, arche de montagne, lupine. bon, j’essaie de les resemer.

Diverse en leuke zaadjes voor een vriendelijke prijs

Heel veel keus bloemen fruit etc. Mijn dochter kijkt telkens hoe groot de plantjes worden echt een succes zeker voor kinderen.

Vincent Karregatstraat 23

1132CN Volendam