Laden reviews...
68 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen veel tevredenheid over snelle levering, kwaliteit en werking van de producten. Klanten noemen ook nette verpakking en betrouwbare klantenservice. De prijs wordt als redelijk erkend en men raadt herhaalaankopen aan. De online bestelervaring wordt als makkelijk en prettig genoemd.
Product gebruik ik al jaren, gewoon goed !
19 June 2026
Ron
EINDHOVEN
Gelijk antwoord op vragen via whatsapp Snelle levering
9 June 2026
Petra
L
Deze zalf is goed werkend voor mijn rugspieren,daar gebruik ik deze voor overdag metcbd erin en avonds voor het slapen gaan de gewone paardezalf.
2 June 2026
Ineke
DenHaag
31 May 2026
Heerlen
Ivm artrose in mijn hele lijf dit aangeschaft. Prettig aan te brengen en vingers, knieën doen minder pijn.
31 May 2026
Yvonne
Almere
Heel eeg goed
29 May 2026
Nadja
Dirksland
Van begin tot eind heel goed
24 May 2026
Mary
Alphen aan den Rijn
Product wordt snel bezorgd. Prima kwaliteit ook
18 May 2026
A.
Markelo
Top.
11 May 2026
Clazien
Heerenveen
De fouten die post NL heeft gemaakt is heel snel verholpen door KOYOH bedankt
8 May 2026
jaap
Dalem
Mijn echtgenote gebruikt dit product al sinds jaren en heeft er baat bij vwb haar stijve en pijnlijke spieren.Ook gebruikt ze het product voor haar zeer rusteloze benen waardoor de nachtrust vaak verstoord wordt.Het product helpt haar niet altijd maar wel vaak en dat is meegenomen.
5 May 2026
Kees
ARNHEM
ondanks de vakantie het bestelde nog ontvangen alvorens het wegens jullie vakantie nog maar een paar dagen mogelijk was. Hulde!!!!! Is het misschien mogelijk de verzendkosten op € 0,00 te zetten als je misschien meer dan voor € 35,-- bestel
1 May 2026
Cees
Hoorn
Geeft een goede verkoelende werking wrijft goed en makkelijk uit. Geeft de verlichtende werking die ik zoek.
20 April 2026
Ronald
Zwolle
Snelle levering van een top product
17 April 2026
T.S.M.
IJSSELSTEIN UT
Ik ben er heel tevreden over de paardenzalf de pijn word minder als ik het heb in gesmeerd
7 April 2026
marlies
Heerlen
Deze zalf helpt echt wel om mijn spieren wat soepeler te houden en de pijn te verminderen.
6 April 2026
Ineke
Den Haag
Ik zocht een specifiek product van Enzborn en dat kon ik bij Spierwrijfmiddel krijgen voor dezelfde prijs als in Duitsland en in een dag geleverd.
30 March 2026
B.
Bellingwolde
Top producten met een heldere omschrijving waar het product aan voldoet en de werking. Keurige bezorging en track en tracé en zorg besteed aan de inhoud om deze in goede conditie te laten bezorgen bij de klant.
19 March 2026
Jan-Willem Voskamp
Holland
ik gebruik het nog maar enkele weken maar ben heel tevreden, verzacht de spieren en ruikt lekker kan het iedereen aanraden
16 March 2026
Hg
Amsterdam
Netjes ingepakt en op tijd geleverd, dus tevreden
9 March 2026
Ellen
Schiedam
De producten waren niet nieuw voor mij. De leverancier wel. De olietjes zijn goed verpakt en snel geleverd.
17 February 2026
Leusden
Op aanraden het product gekocht. Op spiergroepen helpt het prima, Op pezen en gewrichten iets minder. Misschien moet ik meer smeren want dat schiet er wel eens bij in.
16 February 2026
Peter
SCHIEDAM
werkt prima op een droge huid
11 February 2026
Ridderkerk
Was op zoek naar een middel wat voldoende warmte afgeeft. Daar ik lijdt aan Neuropathie en beschadigde facetgewrichten in nek en rug werkt dit perfect. Geeft voor een lange tijd warmte af, hier kan geen ander middel tegenop. Het enige nadeel is dat je het niet moet smeren voor dat je gaat douchen, dit is geen fijn gevoel. Maar verder perfect.
9 February 2026
Robert
Spijkenisse
Let op de review gaat over de Teuffelssalbe heiss.
het helpt heel goed
9 February 2026