Super fijn middel voor ondersteuning na een intensieve training

Ik vind het heerlijk om het middel te gebruiken na een intensieve training. Maar ook wanneer mijn merrie zich gestoten heeft smeer ik meteen het spiewrijfmiddel op. Mijn oma gebruikte het product voor haarzelf na het stoten en vallen. Bij de peesblessure van mij merrie kwam ze met dit middel, waarna ik het ook ben gaan gebruiken! Kortom dik tevreden, ook wetende dat het bij mijn oma zo goed werkt.

Nog geen duidelijk resultaat

Ik had verwacht dat de spieren en pezen wat soepeler zouden zijn

Goed en optijd geleverd

Gloeiend verbeterend

Kortdurende resultaat

Snelle service, producten zijn goed verpakt. Alleen maar liefde voor dit bedrijf. Nergens kon ik deze producten vinden. Na lang zoeken spierwrijfmiddel gevonden. Echt een aanrader!

geweldig spier wrijf middel

Ik gebruik het al heel wat jaartjes zeker voor mijn rug ik vindt het een geweldig middel

Dit was mijn tweede bestelling, 2x uitstekend.

Snelle levering, gebodene van goede kwaliteit, kortom voor herhaling vatbaar!!!!

Goede producten.

Snelle levering. Producten werken zeer effectief. Ik ben zeer tevreden.

Altijd goed.....!!

Altijd goed.....!!

Super snelle zending

Artikel is makkelijk te vinden op de site, Een maal besteld binnen een dag in huis. Super.

smeer goed en helpt ook nog.

n.v.t.

geweldige service snelle verzending

waar ik heel blij mee ben is de MINT PLUS dus mensen met zenuwpijn over gehouden van gordelroos een heerlijke verlichting van de pijn.

Super, wat er beloofd wordt, wordt nagekomen!

uitstekend

snelle levering,

Alles was heel goed.

Goed ontvangen. Niet te lang geduurd

werkt prima

spieren worden er soepel van

Snel geleverd, snel resultaat.

Voor het eerst gebruik ik Doktor Jacoby`s PferdeMedicSalbe. Het opbrengen gaat eenvoudig. Het trekt ook snel in de huid. Al na enkele dagen bemerkt ik verlichting van m'n klachten. Zeer geïnteresseerd in het lange termijneffect.

Snel en klantvriendelijk

Na snel en efficiënt contant via Whatsapp, had ik mijn bestelde producten de volgende dag al in huis, gratis bezorgd en een goede prijs. Top!

Goed product

Verlicht inderdaad de pijn en geeft een betere doorstroming van de bloedvaten.

Duidelijke website

Snelle levering en twee proefmonsters

Heet / Koud

De hete variant is heel heet ,dus uitkijken dat je niet te veel gebruikt. Mijn ervaring is ook als je dit erop hebt gedaan en na een tijdje begint te zweten b.v op je rug dat je de werking weer begint te voelen Bij de koude variant is heerlijk verkoelend Bij alle 2 de varianten merk ik wel dat mijn spieren gaan ontspannen

was in het verleden meer tevreden.

Heb na langdurig gebruik niet het verwachte resultaat.

In een woord geweldig

n Ik koop deze producten al een aantal jaren ben er nog steeds heel erg content mee.

zeer goed

Geweldig goed

Ik gebruik dit al jaren iedere dag voor mijn spieren kan niet zonder.

Lage Valkseweg 75

6733 GB Wekerom