Alles prima en netjes binnen de tijd geleverd ondanks alle drukte op dat moment.

Keurige en snelle levering met zelfs een gratis proefproject!

Prima website, gemakkelijk en overzichtelijk. Spierwrijfmiddel is een goed product

Spierwrijfmiddel is gemakkelijk te bereiken, geeft duidelijke informatie over de verzending en het product is heel prettig in gebruik zonder vervelende geurtjes

Doktor Jacoby`s Pferdemedicsalbe bevalt mij prima. Gebruik het dagelijks. Brengt gemakkelijk aan en trekt snel in. Makkelijk te bestellen, snel geleverd en goed verpakt.

Prima site

Goede produkten voor goede prijs, ik heb jullie site al verschillende keren door gelinkt

Snelle levering, goed product

Zeer goed product, werkt doeltreffend en is fijn en zuinig in gebruik. De levering was snel en het product was zorgvuldig verpakt.

Ik gebruik sinds 2 jaar al de paardenspierwrijf middel voor mijn pijnen die ik heb vanwege reuma ( de ziekte Fibromyalgie) en u mag het geloven óf niet? Mijn pijnen nemen behoorlijk af....!!! Dus ik ga andere producten voor andere doeleinden óók uitproberen, baat het niet dan schaadt het ook niet. Mensen ZEKER WETEN U KRIJGT HIER GEEN SPIJT VAN.

top

top spul

wat er staat doet het

Mijn vrouw is er zeer content mee, spieren worden er soepeler door voelt zich meer ontspannen

uitstekend

gemakkelijk om aan te brengen en dringt goed in in de huid; geeft een prettig gevoel nadien

uitstekend

heel goed spul warmt zalf

Super fijn middel voor ondersteuning na een intensieve training

Ik vind het heerlijk om het middel te gebruiken na een intensieve training. Maar ook wanneer mijn merrie zich gestoten heeft smeer ik meteen het spiewrijfmiddel op. Mijn oma gebruikte het product voor haarzelf na het stoten en vallen. Bij de peesblessure van mij merrie kwam ze met dit middel, waarna ik het ook ben gaan gebruiken! Kortom dik tevreden, ook wetende dat het bij mijn oma zo goed werkt.

Nog geen duidelijk resultaat

Ik had verwacht dat de spieren en pezen wat soepeler zouden zijn

Goed en optijd geleverd

Gloeiend verbeterend

Kortdurende resultaat

Snelle service, producten zijn goed verpakt. Alleen maar liefde voor dit bedrijf. Nergens kon ik deze producten vinden. Na lang zoeken spierwrijfmiddel gevonden. Echt een aanrader!

geweldig spier wrijf middel

Ik gebruik het al heel wat jaartjes zeker voor mijn rug ik vindt het een geweldig middel

Dit was mijn tweede bestelling, 2x uitstekend.

Snelle levering, gebodene van goede kwaliteit, kortom voor herhaling vatbaar!!!!

Goede producten.

Snelle levering. Producten werken zeer effectief. Ik ben zeer tevreden.

Altijd goed.....!!

Altijd goed.....!!

Super snelle zending

Artikel is makkelijk te vinden op de site, Een maal besteld binnen een dag in huis. Super.

smeer goed en helpt ook nog.

n.v.t.

geweldige service snelle verzending

waar ik heel blij mee ben is de MINT PLUS dus mensen met zenuwpijn over gehouden van gordelroos een heerlijke verlichting van de pijn.

Super, wat er beloofd wordt, wordt nagekomen!

snelle levering,

Alles was heel goed.

Goed ontvangen. Niet te lang geduurd

Lage Valkseweg 75

6733 GB Wekerom