Snelle en correcte levering van middel dat ik alleen in Duitsland dacht te kunnen kopen

Al jaaaaaren koop ik "groot" in Duitsland in als ik in de buurt van onze oostgrens verblijf. Na herhaalde zoekpogingen op internet, onlangs de site gevonden van Spierwrijfmiddel en direct een aantal potten besteld. Dat was halverwege de vrijdagmiddag en tot mijn verrassing vond de levering toch al de volgende dag plaats. Prima en t.z.t. zeker voor herhaling vatbaar.

Supersnelle levering

Vrijdag om 17u bestelt en zaterdag geleverd. Hebben goede ervaringen met het "paardenmiddel" en daarom de voorraad maar snel weer aangevuld nu het voetbalseizoen weer begint.

enthousiast en afwachtend

Ik heb het middel nog niet zo heel vaak gebruikt. Tot nu toe bevalt het me wel. Ik moest eerst even wennen aan de geur maar vind het niet vreselijk of zo. Voor mijn handen vind ik het vooral heel fijn dat het zo snel intrekt! voor een goed resultaat moet ik het nog wel wat langer gebruiken.

Goede service voor een goed product.

Goed product.

Spierwrijfmiddel werkt prima, levering is ook o.k.

Ik kan aan het bovenstaande niks toevoegen. Gewoon prima.

Smeer goed uit en voel koel aan werkt prima.

Doet wat ik had verwacht

Ik gebruik het nog niet zo lang toch heb ik de indruk dat het werkt.

Heel fijn

Fijn product.

Zeer goede ervaring, snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis. Producten van super kwaliteit.

Fantastisch middel tegen spierpijn

Na dagje intensief kanoën was de spierpijn in arm de volgende dag verdwenen na gebruik van het spierwrijfmiddel. Mijn man ging door zijn rug en ook hier hielp het middel zeer effectief!

Hele snelle verzending en super producten

Super bedankt voor goede service

Super bedankt voor goede service Probeer frankrijk te veroveren

Goed snel en duidelijk

Tevreden met het product

Dit middel(eimermacher pferdesalbe) gebruik al meer dan 10 jaar op advies van mijn orthopeed met succes.

Geweldig,door de warmte voel je minder pijn. Maar aan de kwaal is niets te doen.Het heeft met slijtage te maken.

koel

Heerlijk koel en helpt me redelijk bij mijn onrustige benen

Niet goed

Ik merk geen verbetering

Blijft lang werkzaam

DIT SPIERWRIJFMIDDEL IS PERFECT

Ik doe aan hardlopen,en ben zeer tevreden over dit product.

verzacht duidelijk de pijn, smeert heel fijn en ruikt heerlijk

Erge pijn in mijn been. Als ik smeer dan voelt het geruime tijd veel beter, alsof de pijn zich terugtrekt. Echt over is het dan natuurlijk niet, maar de verzachting is al heel veel waard. De zachte zalf kun je heel fijn uitsmeren. Ik vind de geur van de zalf erg fris en lekker.

altijd goed

ik heb 4 potten aan de buren verkocht,deze hadden van mijzelfeen kleine hoeveelheid gekregen om het te proberen.vandaar de 4 potten bestelt.vr grot An kreune

Ik ben zeer tevreden over deze zalf, want ik heb zelfs als aan mensen die ook problemen hebben met hun spieren en gewrichten deze zalf aangeraden. Ik hoop dat dit product nog beter gekend geraak in België. Hartelijke dank

een geweldige firma, ik bestel weinig,maar al sinds jaren

geweldige service

prima gedaan

goeie spullen, goeie communicatie en erg snelle bezorging Pferde Medic Salbe van Jacoby Echt heel goed spul voor gekneusde of verzwikte enkel of dikke knie . Pijn en zwelling verdwijnen door de goeie combinatie van o.a. arnica en kamfer. super!! Om altijd in huis te hebben en ook om mee te nemen op wandelvakanties enzo

Lage Valkseweg 75

6733 GB Wekerom