Heel fijn spul

Smeer vaak help bij pijn rug heup fijn koud warm supper spul

het is afwachten, ik heb een frozen shoulder

zie boven, vandaar nee Het middel ontving ik zaterdag 11 juli. Dinsdag 14 juli vraagt u al een beoordeling. Dat kun je dan toch nog niet geven? Begrijpt u dat???? Toch wilde ik een reactie insturen. Dat kon alleen als ik een score gaf. Vandaar cijfer 5 matig en nee. Met vriendelijke groet, HansvanderSchaaf

Top product

Snelle levering en leuke proeftubes.

Heb al vele mensen verlost van pijnen.

Heb ooit een ongeluk gehad tijdens mijn werk en mijn rechter been zat onder de auto '. Geweldig veel bloed uitstoring buitenkant been . Het was blauw zwart met Spier wrijfmiddel na een week verdwenen mijn vriendin kon het bijna niet geloven . Een jaar later tijdens reis in buiten land bij avond aan de bar een gesprek gehad met Italiaan en op het einde van de avond stelde we vast dat deze man een op gezwollen enkel had 2x zo dik als normaal . Ik stelde hem voor ga mee naar de kamer ik heb een goed product . Ik legde hem het gebruik uit voor opbrengen van de zalf en ging vervolgens slapen . 3 dagen later bracht hij de pot terug een alles was als normaal deze man zijn enkel was terug als vroeger . Mijn vriendin werd voor de tweede keer stil .Nu ben ik geopereerd aan mijn spataders 1 week geleden benen zagen blauw volgende week zondag is alles weg . Voor de derde keer op rij staat zij te kijken . Mijn nichtjes heb ik kunnen overtuigen van de waarheid achter dit product en licht in goed in betreft het aanbrengen en de werking . Heb ook gepensioneerde die ik van hun stijfheid af help .

Paardemiddel !

Ik gebruikte het eerst voor de stijve spieren van mijn paard en zag verbetering. Waarom zelf niet een proberen? Werkt als de beste! Ook bij kennissen die niet de ervaring hebben met paarden en het zelf gebruiken (proefpotjes uit mijn grote pot) zijn verrukt.

Goede producten, lage prijzen

Prima producten voor lage prijzen. Vooral de Enzborn paardenzalf in de oranje pot is geweldig bij rugpijn en spierpijn. Levering gaat ook snel.

Snelle levering.

Altijd blij met mijn bestelling.

Zeer snelle levering

Voor het eerst besteld en zeer nette en snelle levering als nieuwe klant, mijn man en moeder zijn zeer blij met de paardenzalf

Een overzichtelijke website, en een hele snelle levering. Daarbij komt het nog dat de producten echt werken. Ik ben er heel blij mee en ben van mijn klachten af. TOP!

Fijne producten voor de huid

Ik heb prima resultaat met de Enzborn goudsbloem hamamelis calendula zalf op een eczeemhuid (o.a. door schoonmaakmiddelen veroorzaakt). Deze gebruik ik in combinatie met dode zee zout handcreme en soms zinkoxide en zoutbaden van keltisch en dode zee zout. Ook goede ervaring met de Neo-ballistol olie voor bvb. voetverzorging. Site heeft een mooi assortiment aan huidverzorgingsproducten.

Vlotte levering en gunstige prijzen in vergelijk met andere aanbieders.

Supersnelle levering van prima product

Zoals de titel al zegt, snelle levering en het product voldoet aan de verwachting. Het hele bezorgproces snel gestart. Dat is prettig. Alleen de bezorgkosten vond ik wat hoog.

Snelle en goede sevice.

Goede Kwaliteit

Via aanbeveling van schoonzus,en gebruik bij schoonzus.Gebruiken we het op spieren,tot op heden goed spul

Goede poducten tegen een scherpe prijs en snelle en correcte levering.

Voorraad weer op peil gebracht

Weer wat producten op voorraad genomen. Ook weer snel geleverd. Altijd snelle ondersteuning.

De bestelling was volledig en heel goed verpakt !!

Na drie dagen vertraging van de post door corona heb ik mijn bestelling goed thuis ontvangen !! Alle produktjes zaten goed verpakt ! Het is de eerste maal dat ik bij jullie iets aangekocht heb, ik heb van mensen uit Oostenrijk horen vertellen dat jullie hele goede kwaliteitsvolle produkten hadden ! Dus bij deze een bestelling gedaan ! Ik ben al benieuwd om alles uit te proberen !!

Super snelle levering!

Mijn oma was helemaal verbaast over de enorme snelle levering van haar smeerseltje en dus ook dik te vreden!!

Heel snel en goed verpakt en met uitleg over de producten

Goed en snel

De geleverde producten voldoen zeer goed aan de verwachting en worden altijd netjes en snel afgeleverd. Een goed bedrijf dus.

Gebruik het al jaren tot volle tevredenheid. Koop het altijd in Duitsland als ik daar ben.

Heerlijk verkoelende zalf

De sterke mintgeur zalf verlucht de jeuk vd processierups maar bultjes en rode uitslag verdwijnt niet

Fijne producten en snelle levering.

Prima service, fijne producten, goed verpakt en snelle levering.

Lage Valkseweg 75

6733 GB Wekerom