Pluspunten
Service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Na een paar dagen werd mijn spier pijn in nek beter maar smeer nog steeds 2 keer per dag ps mijn moeder is nu aan het broberen voor hhaar knieën en voeld verlichting maar is ook al 86 maar is er goed over te vreden gr jan
VerbeterpuntenGa zo door ik zal de sporters die ik ken adviseren doe zelf aan triatlon waar je veel spieren gebruik
Pluspunten
Prijs kwaliteit, service uitstekend
VerbeterpuntenZou het niet weten, misschien nog wat meer (goede ) artikelen in het assortiment
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering. Maak Al jarenlang gebruik van Eimermachers Pferdebalsam., besteld bij spierwrijfmiddel. Werkt verzachtend bij mijn knieartrose.
Pluspunten
Goede producten voor betaalbare prijzen
Pluspunten
Vlotte service, vlugge levering, goed product
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zo fantastisch dat er, op ons verzoek, een Engelstalige beschrijving bij zat!!! Super!!!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
snelle levering en zeer goede kwaliteit zo als altijd
Verbeterpuntenproblemen met afterpay oplossen ik kan niet met ideal betalen
Pluspunten
Helemaal geen klachten zelfs uitstekend
Pluspunten
vlotte bediening - vlugge levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
correcte en snelle afhandeling van de bestelling
Pluspunten
Alles positief snelle levering keurig verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering, goede produkten
Pluspunten
Prima service, duidelijke communicatie, snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door.
Lage Valkseweg 75