Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de snelle levertijd!
Pluspunten
Nette terugkoppeling bestelling, betaling en levering
Pluspunten
Zoals altijd perfect verzorgd
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Goed product met prima prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenHeb ik niet op dit moment.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Snelle levering (Belgie) Goede Kwaliteit
VerbeterpuntenBij afwezigheid mogelijkheid aangeven waar het product kan neergezet worden anders dan bij de buren (vb in schuurtje-onder afdak-box aan voordeur)
Pluspunten
Deze zalven werken uitstekend heb er veel baat bij
Pluspunten
prima service !!
Pluspunten
Kan altijd bellen voor raad ,gebruik al heel lang zonder deze Paardenzalf had nog veel meer pijn. Vertel ik ook aan iedereen.
VerbeterpuntenGeen
Ik bestel vrij regelmatig bij jullie en ondervind eigenlijk maar één nadeel: ik zou het heel fijn vinden als ik het pakketje bij een Postnl afhaalpunt zou kunnen ophalen. Nu loop ik iedere keer de bezorger mis...
Pluspunten
paardenzalf werkt perfect. Snelle levering!
Pluspunten
Juiste middel en op tijd geleverd gewoon goed volgende keer besel ik het ook weer hier.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering. Houd zich aan de afspraken.
VerbeterpuntenGa zo door.
Lage Valkseweg 75