Pluspunten
Goedspul
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Geweldig product. Doet wat het beloofd (geleende spreuk)
Pluspunten
Snelle bezorging En afterpay dat geeft mij een goed vertrouwen
Pluspunten
Een extra product voor trouwe klant handgeschreven erg attent!
Pluspunten
Ik koop al jaren mijn inwrijfmiddelen bij deze firma en kan alleen maar complimenten geven over de services en snelheid van leveren. Geen minpunt te vinden gewoon zo doorgaan n
VerbeterpuntenNiet nodig
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende produkten
De bezorging was niet goed., Eerst al bij de buren,en het pakketje in de postbus gedaan,en de postbus vernield.schande.
Wij hebben deze klacht inmiddels neergelegd bij Post.nl en de klant gesproken. Inmiddels heeft de buurman een nieuwe groene Postbus gekregen van Post.nl en is de klacht daarmee naar tevredenheid van alle partijen opgelost.
Pluspunten
Snelle en duidelijke levering
Pluspunten
Alles perfect en goed afgetimmerd. Gewoon volgens afspraak zoals het hoort! Klopt gewoon. Soms wat uitprobeerproducten gratis. Top
Pluspunten
Snelle levering, geweldige service en top producten !
Pluspunten
Snelle levering prima product
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Snelle en goede service
Pluspunten
Vriendelijk
VerbeterpuntenGeen was perfect
Pluspunten
Snelle levering en nu weer een andere creme erbij besteld blijkt weer een topmiddel te zijn Geweldige produkten en service.
Pluspunten
Zeer tevreden over levering en betrouwbaarheid
Pluspunten
snelle correcte levering, goede producten tegen een heel redelijke prijs
Lage Valkseweg 75
6733 GB Wekerom