Pluspunten
Dat bedrijf denkt met de klant mee. Super!
Pluspunten
Hele snelle levering, goed verzorgd, en de middelen die er verkocht worden doen hun werk!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Uitstekend verpakt.
VerbeterpuntenZou et niet weten.
Pluspunten
Voor ons de eerste keer. Duidelijke uitleg over producten! Besteld en snel geleverd. Zaten zelfs 2 gratis producten bij. Super!
Pluspunten
snelle service en verder helemaal geen klachten ook niet over de producten het voldoet ons prima
Verbeterpuntengeen verbeter punten
Pluspunten
De bestelde producten arriveerden keurig verpakt, twee dagen na bestelling. Producten doen wat ervan verwacht mag worden.
VerbeterpuntenEen snellere bezorgdienst kiezen? De bestelling was vrij snel de deur uit; de meeste wachttijd lag bij Post NL. Een deel van de verzendkosten voor bestellingen beneden 40 euro zelf dragen. De verzendkosten nu vormen een aanzienlijk deel van de totále kosten (en vormen daarmee een 'aankoopdrempel').
Pluspunten
Prima communicatie, Bij verkeerde zending snel reactie en goede regeling van nieuwe zending!
Pluspunten
De neon balistol die Meneer de vorige keer adviseerde voor exceem wordt door mijn vader inmiddels dagelijks gebruikt. Ik ben erg gevoelig voor luchtjes en vindt de geur niet lekker maar ben erg blij met de hirschtalg. Al met al heel fijn dat u de vorige keer na mijn vraag even contact opnam. Dank!
Verbeterpunten-
Pluspunten
snel bestellen, snelle levering. en je kunt achteraf betalen.
Pluspunten
goeie producten en perfecte service!
Verbeterpuntenmesschien meer uitleg over de aangeboden producten, zoals gebruiksaanwijziging; waartoe het best dient enz...
Pluspunten
Top product, snelle levering
Pluspunten
snelle aflevering alles correct
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Fijne producten, goede prijs en snelle levering
VerbeterpuntenDe sitenaam is apart :-) Daarnaast, je zou bij de producten nog meer kunnen schrijven over de toepassingen. Ik heb hier thuis bijvoorbeeld twee eczeempatienten, die zijn erg gebaat bij een aantal van jullie zalfjes en olie. Dat zou je bij de producten kunnen schrijven...
Pluspunten
Communicatie tussen producent in duitsland en ned. was uitstekend. Mail met productbeschrijving en prijzen waren prima. Geen min punt aan kunnen geven.
VerbeterpuntenZijn er voorlopig niet
Pluspunten
Een geweldig product
Lage Valkseweg 75
6733 GB Wekerom