Pluspunten
volwaardige aanbieding van de producten.
Pluspunten
Bestelling snel en goed verpakt geleverd! De bestelde paardenzalf levert na enkele dagen al verbetering op! Aanrader!
Pluspunten
Gebruik het voor paarden.
Pluspunten
mooie producten, zeer goede kwaliteit
Pluspunten
Mooie en duidelijke website, zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alleen maar lof
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De snelle levering en het goed verpakken van de artikelen. !!!!
Pluspunten
duidelijke site met goede uitleg
Verbeterpuntenvermeld bij bijvoorbeeld of er parabenen in shampoos zit ik had laatst een Dode Zee milde shampoo maar daar zitten dus wel parabenen in (SLS) en daar kan ik niet tegen. heb het nu aan mijn man gegeven, dus het komt toch wel op.
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Beschrijving van het product moet kloppen en dat doet het niet. Dus niet betrouwbaar.
Pluspunten
Prima producten tegen redelijke prijs, die snel geleverd worden.
Pluspunten
Pluspunten
Heel klant vriendelijk !!!!!!
VerbeterpuntenIk kan ze niet bedenken
Pluspunten
Ik kan helaas nog geen reaktie geven daar ik pas sedert enkele weken het Paardenzalf middel heb verspreid. De reakties moeten nog binnenkomen
Lage Valkseweg 75
6733 GB Wekerom