:-)
Top, kan niet anders zeggen. Duidelijke en tijdig communicatie omtrent verzending en levering. Goede producten.
Deze korrels waren direct klaar om aan het werk te gaan toen ik mijn waterkefircultuur weer wilde opstarten. Erg fijn!
Ik gebruik nu enige jaren waterkefir. Dit omdat ik last heb van het prikkelbare darm syndroom. Daardoor verdraag ik geen melk. Dankzij de waterkefir is mijn darm balans weer prima. Ik kan zelfs weer af en toe melkproducten verdragen! Echt heel tevreden over de product kwaliteit en de fijne service!
Ze doen wat ze beloven!
De melkkefir die ik had besteld doet het prima. De waterkefir ligt nog even te wachten in de koelkast. Ik wil eerst wat meer ervaring krijgen met de melkkefir. De andere produkten zijn ook allemaal top in orde.
Sinds een paar jaar bestel ik melkkefir en waterkefir bij de kefirshop. Met de bijbehorende accessoires. Ik word altijd goed geholpen, de prijs is correct en de levering snel.
Vorige keer was de kefir wat minder want hij vermenigvuldigd niet zo goed. Nu is hij beter
Eindelijk bij Kefirshop gelukt, wat bij anderen niet is gelukt. Een echte zeef voor kefir. Ook al stond er bij andere winkels dat het een kefir zeef was, was het zeefgedeelte toch van RVS of andere metaal. Top!!!
Het plaatsen van de bestelling ging heel makkelijk zoals ook het betalen. De producten werden binnen een paar dagen geleverd.
De webshop heeft mijn verwachtingen overtroffen. De verzending was snel en zeer accuraat. Met heel duidelijke gebruiksaanwijzingen voor alles. De eerste lading kefir is heel goed gelukt. Ik zal er volgende keer zeker weer bestellen.
Snelle levering, conform afspraak. Prima product (zeef)
De korrels zijn van zeer goede kwaliteit. Netjes en op tijd bezorgd.
Alles naar tevredenheid.
Zeer snelle levering van de bestelde producten, van goede kwaliteit.
Precies gekregen wat ik had besteld. De kefirkorrels kwamen goed geleverd in een zakje met water en voedingsstoffen. Ze werken als een trein! Bijgeleverde instructies waren erg behulpzaam.
De artikelen die ik besteld heb, kwamen de andere dag. Alles zag er netjes verzorgd en verpakt uit.
Snelle service en helemaal compleet door de bijgevoegde beschrijving!
Ik heb water kefir granen gekocht en ik ben heel erg blij mee. De kefir granen zijn in 10 dagen verdubbeld. Heel fijn dat Kefirshop alles beschikbaar heeft op hun site.
Juiste en snelle bezorging
Zelfs nog een handleiding erbij ;-)
De melkkefir groeit als kool!
Mijn bestelling werd goed en snel geleverd.
Perfect en ik zal zonodig zeker weer een aankoop doen
Online webwinkel waar u de levende en verse probiotica melkkefir- en waterkefirkorrels, gebruiksklare kefir, kombucha alsmede boeken, kunststof bolzeven, kefirpotten, ingrediënten en andere benodigdheden kunt bestellen. Wij staan voor de kwaliteit van onze producten en zijn u graag van dienst met advies.