Laden reviews...
96 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering, betrouwbare service en duidelijke communicatie. Veel reviews noemen scherpe prijzen en een prettige winkelerervaring. Enkele reacties noemen persoonlijke touches en verzorgde verpakking. Over het algemeen wordt de winkel als betrouwbaar gezien met consistente prestaties.
Helaas is het altijd zo dat als ik een bestelling doe, dat er eerst een mail komt dat t er de volgende dag is, en na een paar uur krijg ik bijna altijd weer een mail dat er iets niet op voorraad is Dat is soms wel frustrerend Ondanks dat blijf ik hier wel bestellen omdat ze wel een goede service verlenen, als ik een mail stuur reageren ze gelijk Ik bestel tegenwoordig gewoon eerder dan dat ik het nodig heb haha
23 June 2026
Sharon
Vleuten
Ik heb gevonden wat ik zocht tegen een nette prijs.
22 June 2026
Annemieke
Mijnsheerenland
Bij ontvangen van mijn bestelling, bleek dat ik de 200ml flessen gekregen had ipv de 500ml flessen. Het telefoonnummer van de klantenservice was niet in gebruik. Na lezen van niet altijd positieve reviews ,was ik daardoor bezorgd. Dus een mail gestuurd naar de klantenservice. En gelukkig de volgende dag al een reactie. De goede producten zijn gelijk opgestuurd en de volgende dag had ik ze al in huis, en de andere zending kosteloos teruggestuurd. Helemaal blij met deze nette snelle oplossing !
17 June 2026
Ellen
Dordrecht
Ik zat in buitenland, pakket bij mn broer laten bezorgen. Bij thuiskomst gelijk doos geopend, de helft zat er niet in.gelijk gereageerd maar geen reactie tot nu toe
12 June 2026
Inge frank
Veenendaal heelsum
Ik ben gemiddeld gezien tevreden over de producten en de service. Momenteel wacht ik nog op een deel van mijn laatste bestelling (nr. 1000162666) Het betreft artikel 252000 (Goldwell bodifying control mousse 300ml. Als deze nog geleverd wordt, wordt mijn beoordeling weer 4 sterren. 5 sterren geef ik nog niet, want dit is al vaker zo gegaan met bestellingen. Jullie hebben geregeld iets niet op voorraad. Misschien is dat een verbeterpuntje.
3 June 2026
Vivian
Susteren
Prima service, leverrtijd en handgeschreven bedankkaartje.
25 May 2026
Dieter
Puurs-Sint-Amands
Snelle verzending
21 May 2026
Ingrid
Groot-Ammers
Bestelde artikelen worden in goede staat geleverd en binnen de afgesproken tijd. De vriendelijke kaart die meegestuurd wordt is plezierig om te krijgen.
19 May 2026
Fatma
Roermond
Goede producten en veel keuze!
16 May 2026
Sophia
Vleuten
4 mei heb ik een bestelling gedaan. Eerst bericht gehad " bestelling ontvangen" op dezelfde dag " er is vertraging" Tot op heden nog niets gehoord
16 May 2026
Mirjam Hamhuis
Olst
Goede site, goede producten, eerlijke prijzen, snel verstuur, goed contact
11 May 2026
Michelle
Pijnacker
Kom zeker terug voor meerdere aankopen
10 May 2026
Marco
Nijmegen
Er was een foutje in mijn bestelling en de volgende dag was het met een zeer vriendelijk gesprek al opgelost.
20 April 2026
Eric
Maldegem
Super te vreden met de Global Curl producten echt een aanrader Super bedankt Brian voor jullie goede servers en klantvriendelijkheid
16 April 2026
Jannie
Hoogeveen
Prachtige producten super snel geleverd
11 April 2026
Hans
Hengelo
Ik had een vraag over het nog witter maken van mijn haren en heb daarop een goede oplossing gekregen waar ik met plezier gebruik van maak.
5 April 2026
Thea
Schijndel
Snelle en correcte service. Ook bij klachten!
30 March 2026
T.K.
Franeker
Twee weken geleden mijn eerste bestelling geplaatst bij jullie,een paar dagen later een mailtje gekregen dat er wat vertraging was. Maar tot nu toe nog steeds niks ontvangen.!!
24 March 2026
Jeannine
Wilnis
Snel en goede service
20 March 2026
William Verhallen
Maren Kessel
Snel mijn product op de site kunnen vinden, en ook super snel geleverd. Persoonlijke groet op de pakbon ook leuk. Erg tevreden. Goede prijs
18 March 2026
Nicolle
Bovenkarspel
DPD kwam de belofte van levering niet na, haarwereld herstelde dit direct en persoonlijk. Je voelt je klant is koning.
15 March 2026
Tineke
Arnhem
De prijs was goed van het produkt, maar op de website stond dat het de volgende dag geleverd zou worden, maar dit klopte niet en heeft enkele dagen geduurd voordat ik mijn bestelling kreeg.
11 March 2026
Hetty
Vledder
Betrouwbare webshop, bestel er zelf al voor lange tijd! Goed geprijsd en snelle levering
Ellen
Ommen
Producten die ik zocht goedkoop kunnen vinden en de volgende dag al in huis.
Noor
Nieuwleusen