Niks op aan te merken. Prima!

Vriendelijke klantenservice.

Het juiste artikel.scherpe prijs en de afgesproken levertijd. TOP

Erg snel

Supersnelle bezorging!!

Super.

Snelle en goede service.

Super snelle levering

Besteld, betaald en volgende dag in huis. Mooi product ontvangen

Bestelling geplaatst en volgende dag bezorgt. Prima dus!

goede prijs/kwalitiet verhouding

zeer snel geleverd

Heel fijn

De producten zijn goed verpakt en de levering was ontzettend snel. Had het de dag na bestelling al in huis met een leuk persoonlijk briefje erbij. Kortom heel fijn.

Perfect producten Keune

Uitstekend producten Semi Permanent Keune! Snelle brengen bestellingen naar ons! Ik blij me met deze bedrijv!

Aan het lijntje worden gehouden

31 januari had ik 2 verschillende wasparfums besteld, ik had per ongeluk de verkeerde besteld dus had een mailtje gestuurd of dit nog veranderd kon worden. Eerst kreeg een mail dat mijn bestelling was verstuurd en daarna dat mijn bestelling was geannuleerd.paar dagen later maar weer een mail gestuurd wat de status is van mijn bestelling omdat ik niet wist hoe of wat, kreeg ik te horen dat mijn bestelling was geannuleerd omdat het wasparfum wat ik wilde niet op voorraad was en dat hij 2 dagen later zou worden verzonden omdat hij dan weer op voorraad zou zijn, dat wilde ik wel af wachten maar vervolgens 4 dagen later weer een mail gestuurd dat het die dag verstuurd moet worden want anders wil ik het annuleren want nog steeds niks in huis, kreeg ik pas weer een dag later een bericht dat mijn bestelling is verstuurd maar ik heb geen mail gehad met de track en trace dus nu moet ik wachten tot mijn pakket aankomt en dan moet het weer terug om mijn geld terug te krijgen want ik heb het ondertussen ergens anders besteld

Keurig netjes!!

Snelle nette service tegen een prima prijs!

Goede producten voor een scherpe prijs met snelle levering

Alles voldoet aan de verwachtingen

Zou er zó weer bestellen

Uitstekende service en vlotte levering

Levering duurt lang

Ik heb twee weken op mjin pakket gewacht. Door te bellen ( slecht bereikbaar) en mailen is het uiteindelijk gelukt.

Verrassend positief

De bestelde krultang ultron was de dag erna binnen en de prijs was tegenover de andere groothandels de goedkoopste.

Alleen te late levering, misschien zoek geraakt ?

Nav klacht wordt er geen aktie ondernomen

Braids lijkt op foute productie. Te klein te strak. Totaal niet passend dus. Meteen contact opgenomen. Er volgt dan na paar dagen een reactie die niet aansluit op mijn vraag/klacht. Vervolgen hoor je dagen (bijna week)niks en telefonisch zijn ze onbereikbaar. ( hele dag) na een laatste e-mail van mijn kant, wacht ik nog steeds..(10 dagen)

Keurig verzorgd en op tijd geleverd!

Dank jullie wel voor het kadootje bij mijn bestelling! Ben er heel blij mee! Heel attent van jullie. Ook vind ik het leuk en persoonlijk dat er een hand geschreven berichtje bij zit met daarop : veel plezier......, etc. Ga zo door en succes met alles! Hart. groet, Mieke

slechte bezorging

ik krijg bericht van, dan staan we voor je deur. dan krijg ik bericht dat we je gemist hebben, terwijl ik wegens gebroken rug wervel nergens heen kan. dan wordt mijn pakket naar een depot gebracht, waar ik zelf niet heen kan en uiteindelijk heeft een ander mijn pakket opgehaald.

Goede snelle levering

Ik had vier producten besteld en zou daarom een kadootje krijgen. Dit zat er echter niet bij. Jammer!

Prima winkel

De levering mag iets sneller, de verpakking ook. Maar de omschrijvingen bij de producten zijn zeer uitgebreid waardoor het makkelijk kiezen is wat je nodig hebt.

prima en snel bezorgd

prima en snel bezorgd

Snelle levering. Top!

Snelle levering. Top!

Haarwereld

Heel goed bedrijf

Groot assortiment, snelle levering en goed ingepakt!

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen