Perfecte zaak snelle service.

Snelle service geleverd door Haarwereld. Alleen het traject van Haarwereld naar de klant laat te wensen over met name de slechte service van post nl.

Beste webshop !

Er was iets is mis gegaan met de bestelling door mijzelf , de klantenservice deed niet moeilijk hielp me snel direct en vriendelijk , ga zo door !!!

Keune good vibes

Goede service, persoonlijk berichtje in doos erbij!Vlotte bezorging! Aanrader!

Altijd snel geleverd en fijne producten. Ik gebruik de hair building Faber nu al geruime tijd omdat ik dun haar heb, en iedereen zegt dat mijn haar veel voller is. Zeer fijn product en redelijke prijs. Altijd een leuk berichtje op de factuur . Kortom ik ben zeer tevreden

Perfecte snelle levering!

Tevreden

Supersnel!

Hele snelle levering en goede prijzen! Makkelijk om contact te maken en super oplossing bij misverstandje !

Bestelling gedaan, betaald en na 12 dagen nog steeds niks ontvangen!

De bestelling die ik gedaan heb is na 12 dagen nog steeds niet verstuurd. Heb inmiddels contact gehad en ze beloven dit zo snel mogelijk in orde te maken. Met de melding, vandaag besteld is morgen in huis, ga ik er vanuit dat dat zo is. Helaas is mijn ervaring niet goed. Nog niks in huis.

Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen

Fijne producten en snel geleverd

Bestel al jaren mijn producten bij jullie en ben zeer tevreden.

Altijd correct

Lief briefje!

Perfecte snelle service van Brian. Top!

Nadat ikzelf het verkeerde product had besteld, kon dit nog gewijzigd worden. Bij levering bleek alleen dat het aantal ml klopte niet. Brian gebeld en gemaild met foto wat er geleverd was. Dit is meteen door Brian opgepakt en de volgende dag had ik het juiste product met de juiste ml in huis. TOP ! Fantastische service en snelheid!

Compleet assortiment, snelle verzending, strakke prijzen!

Mijn adres voor shampoo's en wax!

Snelle correcte afhandeling.

Snelle levering en ontvangst van de gevraagde producten. Top service.

Super klantvriendelijk en hele snelle levering

Persoonlijk

Afspraken over levering van het bestelde worden niet nagekomen

Weinig tot geen communicatie. De bestelling is op 14 mei gedaan, en zou volgens Haarwereld 2 dagen later bezorgd worden. De bestelling blijft uit, dus neem ik 20 mei contact op met Haarwereld. Gelukkig komt er een belofte voor levering op uiterlijk 23 mei. Helaas wordt ook dáár níet aan voldaan. Track & Trace meldt vandaag 26 mei: “Pakket niet fysiek aangeboden aan PostNL”, en er wordt aangegeven dat dit de “Laatste update is van 24 mei om 04:15 uur.

Goed, snel, blije klant

Als particulier ben ik heel blij met Haarwereld. Ik heb krullen die best veel verzorging nodig hebben en op aanraden van mijn kapper heb ik hiervoor shampoo en ander spul gekocht die ik alleen hier kon vinden. Het wordt snel geleverd. De prijs is hoger dan de duurdere merken bij de drogist, maar dat neem ik voor lief. Mijn krullen krullen weer en zijn blij en ik ook.

Goede kwaliteit en snelle levering

Volop keuze uit de bekende merken tegen een scherpe prijzen. Ik bestel altijd de liter flessen van L'Anza makkelijk in gebruik met een pompje (geen gesmeer).

Fijne producten voor mijn krullen

Fijne producten zonder toevoegingen

Shampoo betaalbaar en snelle levering,Top!

Netjes geleverd en product zoals omschreven

Product voldoet aan de verwachting

Top producten en super snel geleverd!

Levering

Snelle en correcte levering. Gebruikersvriendelijke website.

Superrr en snel

Meerdere keren besteld en bijna altijd sneller dan verwacht . Top !

Top service!

Very enjoyable shopping experience, fast delivery and all came very well packed.

Netjes en snel geleverd

Grote Markt 46