Aan het lijntje worden gehouden
31 januari had ik 2 verschillende wasparfums besteld, ik had per ongeluk de verkeerde besteld dus had een mailtje gestuurd of dit nog veranderd kon worden. Eerst kreeg een mail dat mijn bestelling was verstuurd en daarna dat mijn bestelling was geannuleerd.paar dagen later maar weer een mail gestuurd wat de status is van mijn bestelling omdat ik niet wist hoe of wat, kreeg ik te horen dat mijn bestelling was geannuleerd omdat het wasparfum wat ik wilde niet op voorraad was en dat hij 2 dagen later zou worden verzonden omdat hij dan weer op voorraad zou zijn, dat wilde ik wel af wachten maar vervolgens 4 dagen later weer een mail gestuurd dat het die dag verstuurd moet worden want anders wil ik het annuleren want nog steeds niks in huis, kreeg ik pas weer een dag later een bericht dat mijn bestelling is verstuurd maar ik heb geen mail gehad met de track en trace dus nu moet ik wachten tot mijn pakket aankomt en dan moet het weer terug om mijn geld terug te krijgen want ik heb het ondertussen ergens anders besteld