Bestellen ging vrij gemakkelijk

Het is niet dat je vandaag besteld en morgen heb je het in huis, dit duurde een aantal dagen. Bestelling kwam wel verzorgd aan Producten nog niet gebruikt

Topervaring

Mooie site met goede uitleg van producten, na bestelling vaak al volgende dag in huis. Producten van Keune vind ik heel fijn om te gebruiken. Vooral de styling producten, die plakken niet superfijn.

Alles prima!

Alles prima!

Snel, voordelig en een personal touch

Top product

Goede website en super producten met een snelle levering.

Snelle bezorging, goede prijs

L’Anza Healing oil besteld. Volgende dag geleverd. Prima product.

Super service

Makkelijk, snel en gewoon goed. Fan van Keune shampoo en bij Petra vind ik altijd de juiste kwaliteit. Snelle levering, prettige prijzen

Besteld en volgende dag al in huis

Op woensdag besteld en woensdag al binnen. Top service!! :)

Super site. Alles altijd mooi optijd geleverd

Bestel hier altijd mijn producten. Het merk KIS bevalt mij prima. Zowel voor het kleuren als voor de styling.

Super service

Hele snelle levering (binnen een dag), makkelijke website en registratie en een lief persoonlijk bericht bij de bestelling :)

Prettige webwinkel

Prettige webwinkel en snelle service.

Altijd snelle levering

Altijd goed

Zeer handige wastafel. Zeer snel en verzorgd geleverd! Goede prijs, duidelijke site, veel keuze!

Super snelle leving

Super snelle levering en juiste product...ik ga hier zeker weer bestellen..

correcte en stipte levering

correcte en stipte levering

Aanrader!

Snelle verzending en zorgvuldig verpakt voor verzending.

Goede prijs,langzame levering

Leuke actie en goede prijs,maar ruim 1 week moeten wachten op de levering,kreeg netjes een mail na mijn bestelling maar had t snel nodig en jammer dat de voorraad op de site niet echt klopt. Zou er toch nog wel bestellen maar niet als je t snel nodig hebt,meer om artikelen op voorraad te houden.

Vlugge levering

Zeer vlug geleverd Proper ingepakt

Snel met persoonlijke touch

Snelle levering goede prijs verhouding goed verpakt en met persoonlijke touch

Gewoon top!

Altijd super snel bezorgd. Beste prijzen en een handgeschreven bericht maakt het gewoon helemaal af. Ik ga nergens anders meer mijn keune producten bestellen. Petra je ben een schat♡

Hele snelle levering!

Fijn dat er een persoonlijk berichtje op de bestelbon geschreven is, heel attent!

Goede producten en keurige, snelle levering

Snelle correcte levering

Ik bestelde enkel een borstel. Super kwaliteit. Snelle levering. Helemaal correct.

Top een aanrader

Grote Markt 46