Pluspunten

Héél snelle levering Makkelijk betaalsysteem. Veel keuze van producten

Vond het niet zo tof dat het 2e pakketje gewoon op de pilaar gelegd was. (waren toevallig een paar dagen weg) Heb dan liever dat ze het bij een buur leveren en eventueel dan een briefje in de bus.

Pluspunten

Snelle levering met persoonlijk tintje!

Pluspunten

Snelle aflevering. snelle feedback ook als het niet goed gaat met de bestelling.

Ik weet niet of dat kan. maar terug sturen via kiala zodat er geen kosten aan zijn. Ik had nl de verkeerde shampoo besteld ze lijken van keune veel op elkaar. en wilde ze ruilen maar de verzendkosten zijn best veel. het voordeel van online bestellen is dan ook weg.

Pluspunten

Fast and friendly service. The receipt always comes with a handwritten greeting message. Nice personal touch.

Pluspunten

Niets anders dan lof, hele snelle levering. Ik ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

Het is top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Makkelijke website.

Foto's van artikelen op website up-to-date houden. Het door mij ontvangen artikel had wel het artikelnummer zoals op de website vermeld stond maar zag er toch heel anders uit.

Pluspunten

Heel snel en makkelijk te bestellen bij dit bedrijf! En zelfs een persoonlijk berichtje in de doos erbij!!! Heel tevreden!!

Pluspunten

producten goedkoper als in de kapperswinkel. snelle levering. vaak een kortings bon bij je bestelling voor de volgende bestelling. ruime keuze van producten.

heb geen verbeterpunten, ik ben te vreden.

Pluspunten

Snel en een correcte zending

Pluspunten

snelle levering en snelle reactie op kapotte verpakking; directe nieuw produkt geleverd 'persoonlijke notitie' op faktuur is leuk

de omverpakking voor de 750ml flacons met doseerpomp aanpassen of het pompje naar de binnenkant van de omdoos draaien. tot 2x toe was de omverpakking stuk, de krimpfolie bij het pompje gescheurd en de shampoo gaan lekken. zonde om zo een mooi produkt te ontvangen.

Pluspunten

makkelijke site, duidelijke informatie via mail wanneer pakket geleverd wordt. En snelle levering. Ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

netjes geregeld

geen

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit van de producten. Zelfs handgeschreven bedankt briefje van een van de medewerkers gekregen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede opvolging van de bestelling. Eerst een melding dat de levering later zou zijn dan voorzien maar het werd toch nog iets vroeger geleverd dan vermeld.

In de verpakking een kaartje dat er een extra pakketje bij was voor de late levering maar kan dit niet terugvinden?

Pluspunten

Leuke persoonlijke benadering

Pluspunten

Snelle levering! Prima geregeld!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Sorry, moeilijk te oordelen als ik nog niets ontvangen heb !

We ziin nog steeds op onze producten aan het wachten. Sinds woensdag staat er dat het pakje op komst is. Gisteren heb ik gans de dag thuisgebleven om het pakje niet te missen, zonder resultaat. Ik woon in een klein gebouw (9 apartementen) en ik ben gaan kijken er is nergens aangebeld. Echt niet Prettig

Pluspunten

Lage verzendkosten

Geen verzendkosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel verschillende producten

Ik heb tot nu toe 2x bij jullie besteld en 2x moeten annuleren omdat de bestelling later geleverd ging worden dan was beloofd waardoor ik de bestelling niet meer kon gebruiken jammer genoeg!

Pluspunten

Prima in orde

Ik zou niet weten wat er beter kan

Pluspunten

Snelle levering, goede producten

Zou ik niet weten, ben tevreden!

Grote Markt 46

7711 CZ Nieuwleusen